Am 40 de ani

De ziua mea

             De ziua mea: câteva gânduri

Ziua mea de naștere a fost ieri. Am împlinit 40 de ani… Când a început luna aprilie știam exact ce vreau să fac, eram sigur că aniversarea mea va fi super. Nimic nu este mai frumos decât o zi specială petrecută alături de cei dragi.  De ziua mea am avut bucuria să am o parte din familie lângă mine. Nu mi-am dorit nimic altceva decât să stau în jurul unui grătar și a mesei pline cu bunătăți acompaniante de multe alte feluri pregătite de cei dragi.

A fost o zi de naștere relaxantă, una dintre acele zile festive în care poți sta liniștit, la aer în curte. Am primit un bax de vin CORCOVA 🍷 de la un prieten și mi-a plăcut foarte mult…

Iar tortul făcut în casă de Ramona Homemade Cakes (cumnata – unei colege de generală) nu se compară cu niciun alt tort 🎂 !  Așa că vă recomand, din când în când să savurați valorile familiei.

 

         Vârsta de 40 de ani înseamnă intrarea într-o perioadă a maturității depline…

Țin să vă mulțumesc, prin acest articol, tuturor celor care mi-au urat toate cele bune. Foarte multe mesaje, comentarii pe diverse site-uri, sms-uri și telefoane am primit ieri… ( și astăzi), încă de la primele ore ale zilei mele de naștere.

Sunt recunoscător pentru tot ce am trăit până acum: pentru experiențe, pentru emoții, pentru întâmplările care mi-au călit răbdarea, pentru neprevăzutul care mi-a dat peste cap planurile, dar mi-a deschis noi orizonturi. Pentru oamenii care în timp au rămas lângă mine, pentru cei care au plecat sau au rămas în urmă.

Sunt fericit! … De ziua mea, am fost înconjurat de iubire 💓 … Pe această cale, vreau să vă mulțumesc vouă celor care v-ați gândit la mine și ați dedicat puțin din timpul vostru că să îmi transmiteți  o urare, un gând bun și o îmbrățișare. Vă mulțumesc enorm!

M-am tot gândit cum să vă răspund tuturor printr-un singur mod:
Am învățat în ultimii ani că pentru orice problemă există o rezolvare. Nu renunțați, mergeți înainte, niciodată înapoi! Nimeni nu e singur!
Zi frumoasă să aveți și vă mulțumesc pentru gândurile bune!
De ziua mea
De ziua mea

Vă aștept și pe INSTAGRAM sau FACEBOOK. 

Citește și: La mulţi ani mie !!!

Related Posts

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: