Cum să faci network marketing fără să iei țeapă

Cum să faci network marketing

 Și eu am luat câteva „țepe”

Cum să faci network marketing :  📋  Vreau să povestim un pic despre colaborarea cu companiile de network marketing, care promit produse de calitate superioară și câștiguri importante colaboratorilor lor. Sunt mai multe astfel de companii pe piață, însă nu toate sunt la fel de serioase și nici nu propun toate cele mai bune produse, așa cum se laudă. Ideea unei astfel de afaceri, după părerea mea, ar fi în primul rând ca beneficiarii să aibă garanția superiorității produselor firmei față de cele similare oferite de supermarketuri și magazinele de profil.

După cum știm cu toții, piața este suprasaturată de tot felul de produse, iar magazinele online ajung să ofere opțiuni la fel de bune sau uneori chiar mai bune decât cele fizice. În ce mă privește, consider că achizițiile online sunt mult mai eficiente decât cele din magazinele clasice pentru simplul fapt că omul are posibilitatea să se documenteze mai mult despre ceea ce cumpără, despre caracteristicile produsului, preț, promoții sau ofertele altor magazine. Pe de altă parte, dezvoltarea unei rețele de multilevel marketing presupune inclusiv posibilitatea unor economii substanțiale la achiziția produselor preferate și chiar un venit suplimentar care, pentru cei mai buni din domeniu, depășește orice așteptări. Însă după cum spuneam, este foarte important ca firma cu care colaborați să fie una serioasă și corectă. De asemenea, un alt factor important pentru mine era ca respectiva companie să aibă produse sănătoase de larg consum, pe care să le pot vinde atât în țară, cât și în străinătate. Cel mai important aspect însă era să găsesc o companie, care sprijină vânzarea produselor și construirea rețelei online, pentru că nu îmi place să umblu cu plasa să vând produse, nici să hărțuiesc rudele și cunoștințele să se alăture afacerii mele.

Am început să colaborez pentru prima dată cu câteva firme de tip Multi-level marketing pe la începutul anului 2012. La vremea respectivă nu cunoșteam foarte multe despre acest domeniu și m-am hotărât să încerc mai multe opțiuni, pentru a avea de unde alege. Am investit personal în produsele tuturor pentru a le testa personal înainte de a începe să le recomand altor oameni. Cine mă cunoaște știe că nu aș promova niciodată ceva ce nu mă convinge mai întâi pe mine, iar produsele exclusiviste m-au tentat întotdeauna.

M-am oprit inițial la două companii care aveau produse de calitate și am decis să obțin performanță pentru a ajunge și eu la câștigurile promise de liderii acestora în workshopuri. Am pus mult suflet și energie în dezvoltarea unor rețele importante și am vândut o mulțime de produse, am participat și ulterior am organizat prezentări, seminarii și evenimente, dar din păcate în momentul în care am început să am de încasat bani frumoși, aceste companii au încetat să mă plătească. Astfel, am renunțat la ambele, luând cu mine o parte din rețele, însă din păcate o parte din clienți s-au „pierdut” în urma acestui „transfer”, ca să nu mai zic de munca, banii și timpul pierdute. M-am orientat spre o altă companie și am luat-o de la capăt, pornind la drum cu contactele din primele două. Din păcate povestea s-a repetat și de data aceasta eram pregătit să renunț complet la acest sistem care mi se părea o înșelătorie, la fel cum li s-a părut cu siguranță și altora care au încercat să facă performanță în cadrul lor. Mulți dintre cei care au încercat astfel de colaborări s-au lovit de aceleași probleme și acest lucru a făcut multă lume să fugă de aceste companii.

Există din păcate și companii care vând produse proaste la suprapreț, iar promotorii acestora le recomandă fără să le testeze anterior fie din lipsă de bani, fie din lipsă de interes. Cert este că nu poți avea încredere „oarbă” în niște produse pe care nici măcar nu le cunoști. De aceea întotdeauna am testat și abia apoi am recomandat doar produse de a căror calitate m-am convins personal.

După doi ani de muncă asiduă în care performanțele mele s-au încheiat cu dezamăgiri financiare numite pe românește țepe din partea acestor companii, am decis să nu mă mai implic niciodată în astfel de proiecte păguboase. Doar că, știți cum se spune: „niciodată să nu spui niciodată”!

Colaborarea mea cu compania Blue Diamond

La doar câteva luni după hotărârea de a renunța definitiv la ideea de network marketing, un pastor dintr-o biserică din Craiova, m-a abordat la cabinet și m-a întrebat dacă vreau să mă înscriu ca reprezentant în compania în care era și dânsul implicat. Era o companie care vindea produse naturiste pentru sănătate, iar el părea foarte convins de calitatea lor. Deși nu mă îndoiam de buna-credință a pastorului, aveam mari îndoieli că lucrurile ar fi putut merge mai bine de data aceasta față de cum văzusem eu că merg cu alte firme.

Pastorul însă mi-a prezentat câteva produse și m-a convins să iau câteva pentru uz personal, explicându-mi efectele lor benefice pentru organism și spunându-mi să iau decizia abia după ce le voi testa. Pe de o parte din curiozitate, pe de altă parte intrigat de încrederea mare pe care el le-o arăta acestor produse, am luat și eu câteva unguente, niște sucuri naturale și un complex de vitamine, profitând de reducerea de 50% pe care mi-a oferit-o. Într-adevăr, produsele erau foarte bune, iar recomandările pentru acestea acopereau nevoi patologice variate. Partea cea mai importantă este că, fiind naturiste, nu aveau deloc efecte secundare negative, fiind totodată foarte eficiente pentru afecțiunile pentru care erau recomandate.

Astfel, am decis să merg pe mâna acestui domn și să mai risc o dată, știut fiind că fiecare lucru pe care îl facem în viață presupune un risc, mai mic sau mai mare. Pentru începerea colaborării cu firma Blue Diamond nu a trebuit să plătesc niciun ban, așadar nu aveam nimic de pierdut. Toate materialele de care am avut nevoie pentru a începe mi s-au oferit gratuit. Produsele fiind foarte bune, am început să am cereri tot mai mari și iată că au trecut aproape 7 ani, în care am dezvoltat o rețea de câteva mii de consumatori, de data aceasta fără țepe.

Partea frumoasă a sistemului propus de Blue Diamond este că fiecare consumator poate beneficia de tratamentele naturiste la un preț cu mult mai accesibil decât cel oferit în magazine, având din start o reducere de 23% doar pentru calitatea de membru în rețea. În plus, compania oferă lunar vouchere și promoții, plus un excelent program de bun-venit în primele 3 luni de tratament, astfel încât oamenii să fie sprijiniți să-și îngrijească sănătatea cu cele mai bune remedii naturiste. Am văzut cazuri de cancer cărora medicii le mai dădeau câteva săptămâni de trăit și care s-au recuperat cu tratamentele naturiste și sucurile medicinale de la Blue Diamond, iar unguentele analgezice și antiinflamatorii cu venin de viperă îmi sunt de un real folos la cabinetul de recuperare medicală.

Dacă și voi aveți diferite probleme de sănătate pe care le-ați amânat și vreți să știți dacă acestea se pot rezolva/atenua cu ajutorul produselor noastre sau pur și simplu aveți nevoie de un ban în plus, aștept să-mi scrieți în comentarii la acest post sau pe facebook. Nu uitați că chiar și atunci când crezi că nu mai ai nicio șansă, tot mai există o șansă: cea pe care ți-o dai singur!

În concluzie, … Cum să faci network marketing

Acum, după atâția ani de experiență în colaborarea cu diverse afaceri de tip multi-level marketing, privesc în urmă cu drag amintindu-mi de realizările pe care am avut în acest domeniu, și cu încredere spre viitor, pentru că, sunt convins că, afacerile MLM reprezintă un mod grozav prin care oricine își poate începe o afacere pe cont propriu, chiar dacă nu are experiența în domeniu, nu are bani sau nu are aptitudinile necesare. Singura investiție pe care o vei face este timpul tău.

Cum spunea și Steve Jobs, îndrăznește să-ți urmezi visul indiferent de circumstanțe, indiferent dacă cei dragi te susțin sau nu! ”Nu lăsa zgomotul opiniilor celorlalți să vorbească mai tare decât vocea ta interioară. Ai curajul de a-ți urma inima și intuiția. Ele știu ceea ce îți dorești cu adevărat să devii.” De ce să îți trăiești viața așa? Pentru că “peste douazeci de ani vei fi dezamăgit din cauza lucrurilor pe care nu le-ai făcut, nu din cauza celor pe care le-ai făcut” (Mark Twain). Dă-ți voie să-ți trăiești viața așa cum îți dorești, fără constrângeri, fără frică, avînd încredere că ești călauzit/ă permanent, având încredere în tine și în potențialul tău și viața te va răsplati. Îndrăznește să-ți urmezi visul! Primește inspirația divină și ADEVĂRUL în viața ta și noi porți se vor deschide pentru TINE.

De ce te încurajez să faci alegerile pe care le simți tu cele mai potrivite pentru tine? Pentru că am experimentat din plin acest mod de viață și acum la 40 de ani pot spune despre mine că am trăit viața pe care mi-am dorit eu să o trăiesc, nu viața pe care au dorit ceilalți să o trăiesc. Am facut alegeri pe care cei dragi le-au considerat “nebunești” și eu simțeam că sunt alegerile care mă ajută să evoluez, alegerile care mă duceau mai aproape de visul meu. Mulțumesc și sunt recunoscător, în fiecare clipă, pentru toate experiențele mele, pentru toate persoanele pe care le-am cunoscut, pentru toți cei care m-au îndrumat și susținut în această călatorie minunată numită viață.

Îți mulțumesc pentru că ai citit această parte din povestea reală a vieții mele, iar dacă te vei regăsi în ea măcar într-o propoziție, mă pot considera fericit. Sper că, POVESTEA MEA te-a inspirat și ți-a oferit drumul spre încredere de care ai nevoie pentru a începe o afacere MLM și motivația necesară pentru a reuși. Îți recomand cu căldură compania Blue Diamond, dacă vrei seriozitate, implicare și recunoașterea muncii tale. Suplimentele naturiste, sucurile naturale și unguentele sunt excepționale. Din 2014 de când le-am descoperit le folosesc atât eu cât și cei dragi, iar rezultatele sunt pe măsură. Poți să mă contactezi aici sau pe Facebook dacă ai nevoie de ajutor pentru a începe și îți voi fi alături cu drag pe acest drum.

Tu ai colaborat cu o firmă de network marketing? Dacă da, ce ai avut de învațat în urma acestei experiențe? Lasă-mi un comentariu și, înainte de a părasi acest articol, împărtășește-l cu prietenii tăi dând LIKE și SHARE pe rețelele de socializare. Nu te sfii să îți spui părerea în comentarii: mă va ajuta mult! Dacă v-a plăcut acest articol, dați Like paginii noastre de Facebook! Să distribuiți pe pagina voastră de facebook. 

Citește și:  Echipa Blue Diamond – cum să formezi o echipă de succes

Cum să faci network marketing
Cum să faci network marketing

 

Cum să faci network marketing
Cum să faci network marketing

 

Related Posts

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: