Arome de sărbători portocală, măr, scorțisoară

Arome de Sărbatori

                    Arome pentru sărbători de vis …

Arome de Sărbatori:  Ți-am promis de curând că-ți voi vorbi despre «aromoterapie», iar astăzi am de gând să mă țin de cuvânt…  Cred foarte mult în puterea plantelor de a ne echilibra și în capacitatea lor de a ne conferi o stare de bine.  Din cauza aceasta folosesc des uleiuri esențiale în cabinetul de recuperare medicală, pe care le difuzez cu ajutorul lămpilor de aromoterapie.

Ați observat vreodată cum un anumit miros vă aduce în memorie o amintire și emoțiile asociate cu aceasta? Să profităm de efectele uimitoare ale uleiurilor esențiale de plante! Folosesc anumite uleiuri, pentru că unele dintre ele au efecte foarte puternice.

La uşă ne bat sărbătorile, cabinetul este decorat corespunzător, iar aromele de sezon îmbracă întreaga locuinţă în savoare îmbietoare, în momente dulci, în linişte şi atmosferă de iarnă, numai bună pentru poveşti şi colinde.

         Iată cîteva uleiuri esențiale din plante și modul în care te pot ajuta.

Arome: portocală, măr, scorțisoară sau miros de brad – toate ni se par atât de familiare încă de la începutul lunii decembrie, ne bucurăm de ele şi parcă sunt capabile să reînvie clipe de copilărie când zăpezile aduceau basme din împărăţii de gheaţă şi mama tricota mănuşi colorate sau fulare lungi.

Despre arome de sărbătoare vom vorbi şi noi astăzi, despre cum să îţi învălui casa în parfumuri dragi sufletului de sărbători. Iată aşadar câteva modalităţi prin care îţi poţi bucura simţul olfactiv în prag de Crăciun.

Cele mai adorate arome de Crăciun sunt cu siguranţă cele care vin de la aromoterapie Aroma Land.

                              Arome de Sărbatori … Uleiuri aromate …

Brandul de produse de aromaterapie Aroma Land, marcă a companiei româneşti Electric Masters SRL, a fost lansat acum 20 de ani și a devenit, de-a lungul timpului, sinonim cu calitatea și inovaţia în acest domeniu.

Marile case de parfumuri europene cu care lucrăm, dar si experiența noastră în domeniu ne-au determinat să ducem la un alt nivel arta utilizării esenţelor aromatice pentru odorizarea interioarelor dar şi pentru echilibrarea şi armonizarea corpului, a minţii și a spiritului!

Ceea ce diferențiază Aroma Land de concurenții din piață :

  • Oferă clienţilor o gamă completă și diversă de produse de aromatarapie constând în uleiuri parfumate, bețisoare, lumanări și plante parfumate, săculeți parfumați dar și accesorii pentru utilizare.
  • Răspunde de starea de bine a clienților săi de peste 20 de ani iar calitatea constant ridicată a uleiurilor Aroma Land i-a păstrat clienții fideli în tot acest timp.
  • Se folosește de experienţa acumulată de peste 20 de ani pentru a dezvolta produse noi sau pentru a îmbunătăţi pe cele existente, astfel încât clienţii să se poată bucura de o aromă plăcută care să se ridice la aşteptările lor.
  • Uleiurile Aroma Land acoperă o paletă foarte diversă de arome, răspunzând preferințelor clienților săi . Astfel, oferă arome floral-fructate, arome orientale sau arome fresh.
  • Responsabilitatea faţă de oameni şi mediul înconjurător. Aroma Land își asumă întreg circuitul de colectare şi reciclare al acestor produse.
Arome de Sărbatori
Arome de Sărbatori

Tu folosești aromoterapia? Ce uleiuri folosești? Dacă ai descoperit vreunul care îți place, să-mi spui, te rog, și mie!

Related Posts

Lasă un răspuns