Start-up: Trăiește succesul, Poliţişti pe tocuri!

Trăiește succesul, Poliţişti pe tocuri

Mi-am propus să scriu acest articol, crezând că pot descreți unele frunți. Așa spun specialiștii că trebuie să zâmbim des, ori de câte ori avem ocazia, chiar și la start-up «Trăiește succesul» Poliţişti pe tocuri!

Fiecare dintre noi are dreptul să se exprime… unii o fac cântând, alții vorbind pe un ton mai ridicat și alții mult mai bine în scris. Noi, artiștii suntem suflete alese și ne unim cu visul. Nu risipim mărirea zâmbetelor voastre, ci sperăm să ne întindem suficient cât alții să devină ai noștri filoni de iubire… Start-up: Trăiește succesul, Poliţişti pe tocuri!

Poliţişti pe tocuri!

Pentru autoare, anul 2017 a fost un an benefic, care i-a adus prestigiu, făcându-se recunoscută nu numai la nivel local, ci și mai departe.

Ileana Nana Filip
Ileana Nana Filip, Poliţişti pe tocuri

Cu un fler de polițist, caută și găsește soluții la multe probleme ale umanității, lăsând pe fiecare pagină câte un zâmbet. Liberă și non-conformistă, autoarea lansează câte o săgeată pentru fiecare grup social: medici, șoferi, bărbații, polițiștii, bețivii, femeia, eleva sau țăcănitul.

Încredere sporită în Poliţia Română!

Polițistul este omul prezent la momentele grele din viața noastră, el este un bun mediator, un profesionist care are puterea de a schimba destine. În urma mediatizării unor cazuri despre faptele unora dintre polițiști, vă rog dragi cititori în a discerne și a nu generaliza.

Fiecare individ din acest sistem este unic și răspunde pentru faptele sale. Ei acționează în echipă pentru a ajuta cetățeanul și a schimba mentalitățile sociale, ei sunt prezenți pentru restabilirea ordinii și liniștii publice.

Start-upTrăiește succesul
Start-up Trăiește succesul

Acel individ-polițist acționa de unul singur, lăsându-se pradă unor instincte animalice, fapt ce nu trebuie să anatemizeze instituția Poliție Române, care este o instituție de onoare, formată din oameni morali și competenți, făcându-ne să ne simțim în siguranță.

Eu mă simt în siguranță într-o societate care și-a pierdut valorile morale, datorită prezenței active a oamenilor legii în stradă, chiar dacă uneori adoptă un comportament represiv și nu numai pro-activ sau de prevenire.

Epigrama este o formă a scriitorului inițiat în tainele scrisului, forma prin care se aduce un elogiu desăvârșirii cuvântului. Scriitoarea Nana Ileana Filip șlefuiește prin cuvânt o formă a epigramei aparte, folosind momente trăite din experiența muncii sale de polițist, pe care le îmbracă într-o formă mai frumoasă, mai discretă a epigramei.

Înfrumusețându-i încărcătura emoțională folosește un limbaj jucăuș și plăcut. Autoarea vă îndeamnă să citiți pentru a vă delecta sufletul și mintea.

Se adresează prin această carte în special colegilor ei, marii ei familii, considerându-i suficient de maturi emoțional, datorită experienței în munca lor pentru a înțelege sensul epigramei și nu se confunda cu defectul pe care îl scoate în evidență fiecare epigramă.

Trăiește succesul, Poliţişti pe tocuri
Trăiește succesul, Poliţişti pe tocuri

Toate pozele de la eveniment le găsiți aici & Poliţişti pe tocuri!

Related Posts

Lasă un răspuns