Mamma Mia

Mamma Mia

Mamma Mia!, în premieră la Sala Polivalentă

Mamma Mia – Aproape de Ajunul Crăciunului, craiovenii vor avea ocazia să vadă la Sala Polivalentă, cel mai spectaculos musical produs vreodată în România.

Data: duminică, 23 decembrie 2018, Ora de începere: 19:00 Locație: Sala  Polivalentă, Craiova

Cea mai frumoasă poveste despre iubire, relații, prietenie va fi interpretată de:

  • Loredana Groza,
  • Bianca Purcărea,
  • Anca Țurcașiu,
  • Anca Sigartău,
  • Aurelian Temișan,
  • Ernest Fazekas,
  • Adrian Nour,
  • Silviu Mircescu.

 Musicalul Mamma Mia! care a cucerit întreaga lume a fost urmărit de 60 de milioane de oameni din 50 de țări. A fost lansat în 1999 la Londra, în West End și apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson și producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson și Bjorn Ulvaeus, foști membri ai formației ABBA.

Titlul musicalului este hitul grupului din anul 1975, melodia „Mamma Mia”. Musicalul a întrecut producțiile originale pe Broadway, de la „The Sound of Music”, „The King and I” și până la „Damn yankees”, cu 1.500 de reprezentații.

A devenit al 8-lea cel mai longeviv musical de pe Broadway și al 9-lea cel mai longeviv show din toate timpurile, cu 5.124 de reprezentații. În orice zi au loc cel puțin 7 show-uri „Mamma Mia!”, în jurul lumii.

Datorită succesului înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth și Stellan Skarsgård în rolurile principale, iar în 2018 a fost lansat și al doilea film Mamma Mia 2.

Cei care doresc să le facă o surpriză celor dragi și să petreacă o seară minunată împreună, pot beneficia de promoția primelor bilete cumpărate prin pachetele „Friends and Family Package”, cu o reducere specială de 20% până pe 15 noiembrie 2018.

Dragilor, lăsăm aici detalii despre spectacol.

Biletele s-au pus în vânzare atât la Sala Polivalentă, iar biletele sunt disponibile online pe iabilet.ro, iar toți cei care vor să afle mai multe detalii despre spectacol pot intra pe mammamiathemusical.ro

Abia aștept să ne vedem.

Mamma Mia
Mamma Mia

Să ne citim cu drag, nu uita să ne urmăreşti pagina de Facebook, contul de Instagram şi să dai share articolului, dacă ţi-a plăcut, desigur!

 

Related Posts

1 thought on “Mamma Mia

Lasă un răspuns