Pe 23 Decembrie la Craiova

concurs

4 bilete la Mamma Mia, pe 23 Decembrie la Craiova

Concurs: Da, da, ai citit bine! adriansora.ro pune la bătaie 4 bilete la primul musical marca Mamma Mia din 23 Decembrie la Sala Polivalentă Craiova!

Dacă nu v-ați luat încă biletele pentru musicalul Mamma Mia, mai aveți o șansă.

Vreau să te iau cu mine să share-uim toată experiența asta așa că am pentru tine 4 bilete la concert. Ce trebuie să faci ca să le câștigi?

Spune-mi care e cel mai mare secret al tău!

Răspunde la întrebare cât de sincer poți și convinge-mă până pe 21 decembrie că meriți pe bune să se vorbească despre “Secretul tău”!

Concurs

Înscrie-te la CONCURS iar noi îţi oferim unul dintre cele 4 bilete cadou la acest spectacol. Care sunt paşii pe care trebuie să îi urmezi? 1. Lasă un comentariu la acest articol cu link către profilul tău de facebook; 2. Dă share articolului pe pagina ta de facebook.

Căştigătorii vor fi desemnaţi pe data de 21 decembrie , urmând să fie anuntaţi pe pagina noastră de facebook.

* Atenţie! Te rugăm să foloseşti în formularul de comentarii o adresă de e-mail validă. Şi nu uita să o verifici pentru a vedea dacă ai câştigat.

* Termenul de revendicare a premiilor este de 24 de ore. După acest termen se va reface extragerea pentru a redirecţiona biletele rămase către alte persoane

* Concursul se adresează doar persoanelor cu domiciliul în Craiova!

Concurs 4 bilete la Mamma Mia
Concurs 4 bilete la Mamma Mia

 Câștigatorul va fi ales prin tragere la sorți, anunțat sâmbătă, 22 decembrie , pe pagina de Facebook  și va fi contactat pentru a primi detalii și a intra în posesia biletelor la spectacol.

„Cel mai bun cadou de Crăciun? Un cadou la acest spectacol”.
Astăzi vă salut cu drag din Craiova, iar Duminică ne vedem la un frumos spectacol la Sala Polivalentă Craiova. Abia aştept să ne întâlnim! Vă îmbrățişez cu toată inima. 😍 🤗❤🎤🎶

Detalii la numărul de telefon: 0761 911 697

Succes!

Related Posts

9 thoughts on “Pe 23 Decembrie la Craiova

Lasă un răspuns