Invitație la Sănătate şi Frumusețe

Invitație la Sănătate şi Frumusețe

Miercuri, 18 aprilie 2018 te aștept alături de mine la Hotel Articus , Calea Severinului nr 7B lângă Auchan Craiovița, începând cu ora 18.30.

Este un eveniment ce reunește cele mai importante companii la nivel regional, cât și participarea saloanelor de înfrumusețare, centrelor de sănătate, spa și wellness, producătorilor, distribuitorilor și importatorilor de produse de înfrumusețare, produse pentru sănătate, produse bio și eco. (Sănătate şi Frumusețe la Hotel Articus)

Vom primi sfaturi și îndrumări de la specialiști în domeniul sănătății. Participarea este gratuită, iar la final va avea loc o tombolă cu produse de sănătate și frumusețe.

Pentru o bună organizare, vă rugăm confirmaţi participarea la adresa de e-mail: adriansoraa@yahoo.com (menţionaţi nume şi număr de telefon).

Acces GRATUIT! Locuri limitate! Tombolă cu premii!

În ultimii ani, tot mai multi specialiști vorbesc despre importanța adoptării unui “Stil de viață sănătos”, cât de benefic este pentru sănătatea noastră să facem sport, să avem un regim alimentar echilibrat și cât de mult ne ajută aceste obiceiuri să ne simțim mai bine și să fim plini de energie.

Invitație la Sănătate şi Frumusețe
Invitație la Sănătate şi Frumusețe

Însă, un “Stil de viață sănătos” nu implica doar sport și nutriție. Pentru că nu este suficient să avem grijă de corpul nostru, prin exerciții fizice și alimentație, ci trebuie să ne îngrijim și de sufletul și mintea noastră. Practic, un “Stil de viață sănătos” înseamnă un echilibru între trup, minte și suflet, iar despre acest echilibru va vorbi Milan Menghesi, co-fondator Blue Diamond Generation din Timișoara la Conferința «Traiește frumos prin Sănătate şi Frumusețe», prin prisma experiențelor lui de viață.

Nutriția (Sănătate şi Frumusețe):

Se spune că “suntem ceea ce mâncăm”, dar cât de important este pentru noi ce și cât mâncăm?  Milan Menghesi ne va vorbi despre regimul lui alimentar, lupta cu ideea de “siluetă ideală” și cum s-a schimbat viata lui după ce a realizat că nu dietele sunt soluția pentru un trup armonios.

  • Produse pentru sănătate și frumusețe pentru un stil de viață mai sănătos și mai prosper;
  • Suplimente alimentare, din sursă naturală, Non sintetice, fără coloranți, arome sintetice și E-uri;
  • Produse organice – Blue Diamond, pentru un stil de viață cât mai sănătos;
  • Tombolă cu premii – vouchere tratamente, produse cosmetice, etc;

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Related Posts

1 thought on “Invitație la Sănătate şi Frumusețe

Lasă un răspuns