Gânduri după eveniment: Sănătate şi Frumusețe

echipa Blue Diamond

Întâlnirea de aseară a adus ceva nou! Ce mult îmi plac întâlnirile unde prezentarea se concentrează pe exemple, exemple reale din viață.

Peste 120 de participanți. Aproape 2 ore de informație . Zeci de întrebări și răspunsuri. “Fericirea constă, în primul rând, în sănătate.🙂

Cam asta aș spune dacă ar fi să rezum “ Invitație la Sănătate şi Frumusețe,“ evenimentul pe care l-am organizat ieri la Craiova, Hotel Articus, alături de întreaga echipa Blue Diamond.

eveniment de sănătate
eveniment de sănătate

Am admirat și îndrăgit pe Milan Menghesi,( co-fondator Blue Diamond Generation din Timișoara) în timp ce povestea despre sănătate, despre cât de important este să le arătam oamenilor că îi iubim și că sunt valoroși, despre momentele în care te concentrezi 100% asupra celor dragi…și mi-a plăcut și sinceritatea lui, da a recunoscut că mai și greșește, că nu poți fi om perfect.

M-am simțit foarte bine, a fost o atmosferă foarte plăcută, foarte deschisă, o senzație ca și cum ne știm de mult și acum stăm la povești…de abia aștept urmatoarea vizită.

Conferința a fost ca o iesire la cafea, relaxantă, m-a încarcat cu energie pozitivă. O parte din informație o știam, dar îmi face bine atunci când cineva mi-o reamintește așa că Milan cu foarte cu multe exemple. Mulțumesc Milan! Mi-ai încarcat bateriile!

Un eveniment de sănătate reușit!

Un eveniment frumos, relaxat şi plin de multe cuvinte folositoare nouă tuturor. Cel mai mult la aceste evenimente ador că mă pot întâlni cu echipa. La acest eveniment, ca şi la celelalte, am fost cu cei dragi din Craiova. Deci, nu am fost foarte atent la tot ce s-a discutat, însă frânturile ce mi-au ajuns pe la urechi îmi vor prinde bine pe viitor. Cu ajutorul lui Milan am înţeles teoretic cum sa mențin un echilibru. Vedem daca îmi va ieși.

Îmi place că vorbesc cu toată lumea chiar dacă nu cunosc decât câteva persoane. Îmi place că se dau multe exemple. Așa înteleg cel mai bine cum trebuie puse în practică sfaturile domnului Milan. Un eveniment super!

Un eveniment super!
Un eveniment super!

A fost o seară pe care cu siguranță o vom repeta și vreau să profit de ocazia asta pentru a vă mulțumi vouă, participanților, dar și echipei, pentru că m-a ajutat să fac totul ca la carte înainte, în timpul și după eveniment.

Dacă nu ai reușit să ajungi ieri la eveniment dar îți dorești să știi ce s-a întamplat, ți-am pregătit câteva povești din spatele cortinei dar și câteva imagini, să vezi cum a decurs tot evenimentul.

echipa Blue Diamond
Echipa Blue Diamond

Toate pozele de la eveniment le găsiți aici

Mă bucur că am reușit să ne vedem aseară. Îti mulțumesc pentru toate informațiile transmise Milan. Am învățat lucruri frumoase, care sunt sigur că mă vor ajuta în viitor. 🙂

 

Related Posts

Lasă un răspuns