GDG DevFest la Craiova

Impresiile mele - GDG DevFest la Craiova

GDG DevFest la Craiova: Iată că s-au scurs deja două zile de la încheierea evenimentului GDG DevFest, organizat de Google Developers Group și Școala Informală de IT, susținut de companiile iQuest, D&S Global Solutions, Caphyon și BRD.

Temele propuse în cadrul GDG DevFest au fost de mare interes, numărul de locuri disponibile anunţate iniţial epuizându-se înainte de ziua evenimentului!

GDG DevFest la Craiova

Sala pusă la dispoziţie de Prestige Boutique Hotel Craiova, Strada Matei Basarab, nr. 15, s-a umplut, iar speakerii au împărtăşit informaţii într-o atmosferă degajată şi relaxată.

GDG DevFest la Craiova

GDG DevFest la Craiova – Impresiile mele:

Un eveniment util, care mi-a confirmat ceea ce fac bine, şi ceea ce fac mai puţin bine şi va trebui să îmbunătăţesc când vine vorba de activitatea online. Este un câştig atât pentru mine, cât şi pentru dragii mei cititori de pe blog. La GDG DevFest a fost o prezenţă plăcută şi caldă, m-am simţit bine, iar timpul a trecut pe nesimţite.

GDG DevFest la Craiova
GDG DevFest la Craiova

Au fost propuse teme foarte interesante şi de actualitate, bine structurate, în cadrul unor activități interactive.

Parcă s-a deschis o poartă către sufletul meu pe care, conştient sau inconştient o închisesem cu ceva timp în urmă. Am povestit deja multor prieteni la cabinet despre acest eveniment şi despre faptul că este extraordinar să te redescoperi ca un bun It-ist.

În general totul a fost foarte bine! Aş recomanda oricui să participe la acest eveniment! De mult îmi doream să învăt mai multe lucruri despre opțiunile și facilitățile Google.

GDG DevFest m-a încântat. Prezentările au avut multe exemple care au lămurit tehnicile de a pune în practică cele expuse. Mă gândesc deja pe viitor să mă înscriu la un curs organizat de Școala Informală de IT.

Mi-a plăcut evenimentul foarte mult, pentru că am rămas cu idei practice despre cum să comunicăm bine în online. Ideile cred că sunt foarte bune pentru a le folosi în relaţia cu oricine din jurul nostru. Am avut atenţia captată continuu şi mi-am notat o grămadă de informații utile.

A fost foarte interesant evenimentul, a avut foarte multe exemplificări referitoare la cazuri de care te loveşti inevitabil în IT.

Calitatea unui eveniment este direct proporțională cu munca organizatorică

A fost un eveniment de nota 10, foarte bine organizat, iar speakerii au fost minunați, foarte calzi, apropiați şi în acelaşi timp convingători în a ne insufla dorința de autoperfecționare.

Mie îmi place extraordinar de mult modul cum trainerii și specialiștii din domeniul IT trasmit tot ceea ce ştiu. Sunt traineri cu multă experienţă, iar prestaţia lor este de fiecare dată IMPECABILĂ! Este o plăcere să îi asculți şi să participi la cursurile lor! De fiecare dată plec cu sentimentul de “mai vreau”! A fost super!!! M-am simţit excelent!

A fost o experienţă interesantă, am învăţat lucruri noi. Evenimentul mi-a clarificat câteva situaţii în care nu ştiam cum să procedez şi mi-a oferit informații utile pentru activitatea mea în online.  În concluzie, a meritat să investesc o zi din timpul meu pentru GDG DevFest.

Merită să mergi la astfel de întâlniri, pentru că pleci de acolo relaxat, destins, dar, mai important decât orice, foarte bine informat! Iar informaţia este extrem de valoroasă în lumea noastră!

GDG DevFest
GDG DevFest

Un subiect extrem de vast şi interesant care nu are cum să încapă într-o sală şi în numai o zi, mai ales când este pentru viitorul nostru.

Au fost multe exemple concrete şi am plecat de acolo cu idei care mi s-au confirmat şi cu idei noi sau la care nu m-aş fi gândit. Mă voi strădui să aplic toate acestea, deşi în viaţa de zi cu zi este uneori greu.

Am ajuns acasă convins fiind că voi progresa la capitolul IT prin aplicarea celor învățate la GDG DevFest.

Despre mine – blog despre sănătate și stil de viață. Să ne citim cu drag! Nu uita să ne urmăreşti pagina de Facebook, contul de Instagram şi să dai share articolului, dacă ţi-a plăcut, desigur! La final, vă las cu mai multe fotografii făcute de mine: «aici»

Impresiile mele – GDG DevFest la Craiova
Impresiile mele – GDG DevFest la Craiova

Related Posts

1 thought on “GDG DevFest la Craiova

Lasă un răspuns