GDG DevFest Craiova 2019 pe 16 noiembrie

GDG DevFest Craiova

GDG DevFest Craiova – eveniment dedicat pasionaților de IT pe 16 Noiembrie. În caz că nu știți, Google Developers Grup este comunitatea dezvoltatorilor de aplicații Google și are membri pe tot globul.

Cu câțiva din acești membri aveți ocazia să vă întâlniți la GDG DevFest Craiova 2019. Vor fi prezenți în fața voastră nume importante din lumea Google, pe care puteți să-i stresați cu întrebări despre domeniul care vă interesează. Cine vor fi speakeri la acest eveniment?

  • Shery Sheng,
  • Wekoslaw Stefanovski,
  • Maciej Treder,
  • Catalina Banuleasa,
  • Catalin Mester,
  • Andrei Ignat,
  • Cristian Lefter,
  • Victor Horescu,
  • George Bonea

Deci vor fi speakeri de prin toată lumea și chiar un speaker (de)motivațional!

Vrei și tu să vii la GDG DevFest 2019?

Evenimentul se va desfășura Sâmbătă, 16 Noiembrie 2019 începând cu ora 8:00, la Prestige Boutique Hotel Craiova, Strada Matei Basarab, nr. 15 (în caz că nu știți unde este, căutați pe Google maps, no?). GDG DevFest este organizat de Google Developers Grup Craiova și Scoala Informala de IT (cei care fac și cursuri de programare la Craiova).

GDG DevFest nu este doar pentru dezvoltatorii de aplicații, este și pentru cei pasionați de domeniul IT, care vor să afle mai mult despre serviciile și aplicațiile Google deja existente. Poate fi și o rampă de lansare pentru cine dorește să devină dezvoltator, deci dacă ți se pare interesant dar nu știi sigur dacă este de tine, acest eveniment poate să-ți răspundă la întrebări.

Dacă aveți prieteni cărora credeți că le-ar plăcea să participe, puteți să-i invitați cu ajutorul evenimentului Facebook.

Mai mult, dacă ești student, poți încerca să prinzi unul din cele 50 de bilete gratuite (pe baza de ID valabil de student), dar grăbește-te, stocul este limitat. Pentru restul lumii biletele costă 35 Euro și se pot achiziționa de pe site-ul oficial. Tot acolo puteți găsi mai multe informații despre eveniment, speakeri, program, etc.

Eu m-am convins că vreau să merg dacă vii și tu, lasă-mi un comentariu, poate ne vedem pe acolo!

Despre mine – blog despre sănătate și stil de viață. Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

GDG DevFest Craiova
GDG DevFest Craiova

Related Posts

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: