GDG DevFest Craiova 2022

GDG DevFest Craiova 2022

GDG DevFest Craiova 2022 – eveniment dedicat pasionaților de IT

Am mai fost la un astfel de eveniment în 2019 la GDG DevFest la Craiova. Mi-a plăcut și am repetat experiența la GDG DevFest Craiova 2022.

GDG DevFest Craiova 2022 este una din cele mai mari conferinţe pe teme de programare organizată de comunităţile locale de programatori pasionaţi de tehnologii, conferinţă ce are suport din partea companiei Google, precum şi a companiilor locale de IT.

Dezvoltarea acestui domeniu a adus cu sine și o serie de evenimente dedicate care au loc și în Craiova. În ultimii ani Craiova a început să se remarce și prin domeniul IT. De ceva vreme a luat amploare atât în lume, cât și în România, fenomenul conferințelor IT despre tehnologii noi.

Școala informală de IT este locul unde îți poți începe studiul pentru o carieră în IT, accesând unul dintre multiplele cursuri de programare, testare, proiectare de interfețe utilizator, analiză de afaceri și multe altele ce te pot forma pentru joburi atât de necesare pieței de IT.

Întregul eveniment a avut loc în data de 24 septembrie 2022, la Prestige Boutique Hotels Craiova – Hotel Prestige Boutique, pe strada Matei Basarab 15, vis-a-vis de Catedrala Mitropolitană Sfântul Dumitru.

GDG DevFest Craiova este organizat de către Școala Informală de IT alături de câțiva voluntari ambițioși. Subiectele conferinței au fost legate de noile tehnologii Google.

Mai multe detalii despre conferința GDG DevFest Craiova 2022, despre speakeri și program, puteți găsi pe site-ul DevFest

                   Agenda

9:00 AM
Attendees arrival
9:00 AM
Introductory speech
9:05 AM
Gabriel Barbu – Estimation: The fine art of guessing
9:45 AM
Majid Hajian – Architectural thinking on Flutter State Management
10:25 AM
Ivan Zhekov – It’s toast! It’s an alert! No, it’s a notification! A brief history of UI components and why we are so bad at naming them.
11:05 AM
COFFEE BREAK
11:20 AM
Bogdan Alexe – Template based extraction of visual information from documents
12:00 PM
Radu Orghidan & Marinel Marian – Dream downloading crash course
12:40 PM
LUNCH BREAK
1:30 PM
Marton Kodok – Vertex AI – Unified ML platform for the entire AI workflow
2:10 PM
Adrian Nicolicea – Terraform in GCP
2:50 PM
Nishu Goel – JavaScript Surprises
3:30 PM
COFFEE BREAK
3:45 PM
Nicolas Frizzarin – Help, Help me! My web application is dying
4:25 PM
Jasper Duizendstra – Google Workspace automation with Eventarc and Cloud Run
5:05 PM
Jai Campbell – How SRE teams are structured and how to begin
5:45 PM
Eslam Medhat – Firebase (TBA)
6:25 PM
Closure speech

Despre mine – blog despre sănătate și stil de viață. Să ne citim cu drag! Nu uita să ne urmăreşti pagina de Facebook, contul de Instagram şi să dai share articolului, dacă ţi-a plăcut, desigur!

Related Posts

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: