Conferința proiectul „Sommilabour”

Am fost la conferința proiectul „Sommilabour” din cadrul Programului Interreg V-A România – Bulgaria. Despre cursurile gratuite de sommelier şi ghid de vinuri.

Asociaţia Română pentru Transfer Tehnologic şi Inovare – ARoTT – implementează proiectul „Sommilabour”


Care este scopul?  Proiectul ţinteşte să crească rata de angajare prin dispoziţia de training a somelierilor şi investiţia în capitalul uman, mobilitatea forţei de muncă şi iniţiative integrate de vânzare vinicolă.

Sommilabour
Sommilabour


Care este bugetul? – 495.138,65 euro,

Care este perioada ?  2017 – 2019
Unde se implementează? Veliko Târnovo

Ce se va întâmpla?

  • Înfiinţarea unui Centru de Training Somelier;
  • Crearea unui dicţionar cu limbaj somelier de specialiate
  • Training profesional
  • 225 de reprezentanţi instruiţi al grupului ţintă;
  • Crearea unei reţele între instituţiile educaţionale, reprezentaţii de business şi potenţialii angajaţi.

Care vor fi rezultatele (în ce constă contribuția la program)? 225 de participanţi în iniţiative locale de angajare şi training comun

Analiza senzorială a vinurilor”; „Recomandări privind alegerea vinurilor potrivite cu mâncăruri gastronomice; Rolul sommelierilor”.

conferința proiectul „Sommilabour”

În această perioadă, echipa a pregătit procedura deschisă pentru organizarea evenimentelor și a transportului, care va include organizarea celor 4 cursuri de formare profesională în Veliko Târnovo. În plus, echipa a pregătit procedura deschisă pentru organizarea evenimentelor și a transportului, care va include organizarea conferinței de presă de deschidere și de închidere din România. Info

Toate pozele de la eveniment le găsiți: aici

În acest sezon plin de farmec ne deschidem inimile mai mult ca oricând. Încântați de sosirea Crăciunului vom da frâu liber sentimentelor pe care le-am ascuns pâna acum în adâncul sufletului nostru. Spiritul sărbătorii ne determină să fim mai îndulgenți cu noi însine și cu cei din jurul nostru, astfel că ne vom debarasa de teamă de a fi noi însine.

proiectul Sommilabour

De Crăciun, toate drumurile duc spre acasă. Un dar micuț de Craciun pentr-un prieten poate-aduce veselie timp de-un an.

Să ne citim cu drag, nu uita să ne urmăreşti pagina de Facebook, contul de Instagram şi să dai share articolului, dacă ţi-a plăcut, desigur!
Dacă doriți să vă faceți o programare la Clinica noastră sau doriți să aflați mai multe detalii, ne puteți contacta direct la numerele de telefon disponibile în pagina de Contact sau pe binecuvântareaplantelor.

Related Posts

1 thought on “Conferința proiectul „Sommilabour”

Lasă un răspuns