Blue Business Seminar

performer Blue Diamond

Sibiu – primele impresii după două zile de bătut Sibiu în lung și-n lat. Cu bune și rele

Blue Business Seminar la Fântânița Haiducului, Am ajuns în Sibiu după o așteptare de mai bine de câteva săptămâni de prima dată când am început să creionez trasee, să caut gașcă de oameni Blue deschiși la minte și să citesc mai multe despre ce poți să faci și să vezi acolo.

Podul Minciunilor se numără printre cele mai cunoscute obiective ale Sibiului. Podul Minciunilor  sau Podul culcat este un pod metalic, construit în anul 1859 deasupra străzii Ocnei care făcea legătura între Orașul de Jos și Orașul de Sus.

Podul Minciunilor
Podul Minciunilor

Mi-am făcut o mie de filme în cap, mi-am imaginat Sibiu și oamenii în fel și chip, de exemlpu la plecare am văzut Podul Minciunilor & Muzeul Național Brukenthal cel mai vechi muzeu din ţară.

Muzeul din Sibiu cu un sediu în palatul cu acelaşi nume construit de baronul Samuel von Brukenthal între 1778 şi 1788. „O experiență unică, ar trebui repetată în acest muzeu și în alte muzee din România”

Blue Business Seminar
Blue Business Seminar

Recunosc că sunt încă foarte impresiont de numărul mare de oameni veniți special la Blue Business Seminar pentru a ne cunoaște. Am fost atât de emoționt că voiam să scriu imediat un articol numai cu acest subiect.

Blue Business Seminar
Blue Business Seminar

M-am gândit însă că ar fi mult mai util să vă împărtășesc câteva impresii după eveniment, așa, la cald. Nu vreau să înțelegeți prin asta că am și trecut peste momentul întâlnirilor. Nici gând.

Blue Business Seminar
Blue Business Seminar

Continui să fiu foarte impresiont și încărcat cu energia pozitivă primită. Mi-am propus însă să mă întorc la ceea ce v-a făcut sa veniți să ne cunoaștem – la informații care să vă ajute, să aducă ceva nou. Așa că, mulțumesc fiecăruia încă o dată și vă invit să vedeți impresia mea după acest eveniment.

Blue Business Seminar la Hotel Fântânița Haiducului

Hotel Fântânița Haiducului****, a fost prima surpriză frumoasă. „Un eveniment reușit pe care ne dorim să îl repetăm în viitor” Întâlnirea de asta dată a adus ceva nou!
Hotel Fântânița Haiducului
Hotel Fântânița Haiducului
Eu mă visez într-o vacanță de cel puțin 2-3 zile acolo. Fântânița Haiducului este localizată pe DN1 Sibiu-Brașov, în Pădurea Bradului într-un peisaj natural, la mijlocul distanței dintre cea mai înaltă stațiune montană din țară, Păltiniș și cel mai frumos traseu din lume, Transfăgărășan.
Situat la doar 22 km de Sibiu, Fântânița Haiducului este un punct de plecare excelent pentru vizitarea orașului și a împrejurimilor sale.
Acum să vă spun de atmosfera de la Seminar: senzația pe care am trăit-o a fost aceea că sunt în comunitatea Blue Diamond.
performer Blue Diamond
performer Blue Diamond
Un eveniment frumos, relaxat şi plin de multe cuvinte folositoare nouă tuturor. Cel mai mult la aceste evenimente ador că mă pot întâlni cu prieteni dragi mie.
La acest eveniment, ca şi la celelalte … Deci, nu am fost foarte atent la tot ce s-a discutat, însă frânturile ce mi-au ajuns pe la urechi îmi vor prinde bine pe viitor. Am făcut multe poze cu blitz și fără, am fost fotograf :-).
Hmmm…nu știu…  :-)  Îmi place că vorbesc cu toată lumea chiar dacă nu cunosc decât câteva persoane. M-a încărcat cu energie pozitivă evenimentul.
Îmi place că se dau multe exemple. Așa înțeleg cel mai bine cum trebuie puse în practică sfaturile primite. Un eveniment super! Mi-am încarcat bateriile.
Blue Business Seminar
Blue Business Seminar
După un weekend de la Sibiu drumul spre Craiova a fost mai lung decât de obicei, am vizitat și Mănăstirea Cozia.
Mănăstirea Cozia
Mănăstirea Cozia

Mănăstirea Cozia este o mănăstire ortodoxă din România situată pe Valea Oltului, în apropierea localității Călimănești, județul Vâlcea.

Citește și

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram.

Related Posts

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: