Tratamente corporale

Tratamente corporale

Corpul tău are nevoie de atenție deosebită, mai ales când te pregătești să pleci în concediu la mare!   Adio Celulită!

Tratamente corporale:   Pentru acest lucru, eu le recomand (pacienților mei) / pacientelor mele ca, împreună cu un consum susținut de apă plată, ceaiuri, fructe, salate, supe vitaminizante și proteine sănătoase, să urmeze una sau mai multe dintre următoarele terapii: drenajul limfatic, împachetări la cald și la rece cu crema remodelatoare SLIM, cavitația, tunelul cu infraroșu No Cellulite, Electrostimulare profesională, vacuum terapia…

 DRENAJUL LIMFATIC

Prin drenajul (masajul) limfatic se elimină toxinele și retenția de apă, se reduce senzația de picioare grele, se reduce celulita, ajută la creșterea imunității prin crearea de anticorpi, ajută la detoxifierea organismului și îmbunătățirea trofismului pielii. Favorizează aportul de oxigen al celulelor, îmbunătățind circulația sanguină și dinamizează circulația limfei în spațiile intercerlulare.

DRENAJUL LIMFATIC ajută la ameliorarea stărilor de anxietate și totodată induce starea de bine și de relaxare. În general sunt recomandate 3 ședințe de drenaj limfatic pe săptămână, iar durata medie a unei ședințe este de 45 min.  Se recomandă consumul a 2 litri de apă pe zi, adoptarea unei alimentații echilibrate și practicarea regulată a mișcării.

Crema Remodelatoare SLIM

Aceast produs pentru slăbire și modelare, testat dermatologic, fără parabeni, are un efect liporeductor, contribuind la diminuarea circumferinței taliei datorită extractelor de plante care o compun.

Pentru un abdomen tonifiat și o siluetă remodelată, crema se aplică o dată sau de două ori pe zi prin masaj, până la o absorbție completă, pentru ca aceasta să poată acționa în profunzime.
După utilizare este obligatorie spălarea mâinilor, iar în caz de piele iritată, fragilitate capilară sau leziuni este contraindicată folosirea acesteia.

CAVITAȚIA – LIPOSUCȚIA VIRTUALĂ

Cavitația este o procedură eficientă care ajută la slăbirea localizată prin eliminarea definitivă a depozitelor de grăsime de la nivelul șoldurilor, feselor, coapselor, abdomenului, brațelor sau bărbiei, oferă o bună oxigenare și revascularizare a țesutului subcutanat și îmbunătățirea tonusului și elasticității pielii. După tratament nu este necesară o perioadă de recuperare, dar înainte și după tratament este obligatorie hidratarea pentru activitatea de purificare a ficatului.

Este recomandat să se efectueze o ședință de cavitație de 15 -20 de min pe săptămână sau 2 ședințe de 10 min cu un interval de 72 de ore între acestea. Durata tratamentului variază între 6 și 12 ședințe pe zonă.

  Tratamente corporale:   COMBINA – Remodelator NEW 

Cea mai nouă metodă nechirurgicală de tratare a zonelor cu celulită, laxitate cutanată și a țesutului adipos din zonele cu probleme, cu rezultate vizibile rapide. Radiofrecvența încălzește dermul într-un mod revoluționar și produce o reacție în lanț ce favorizează migrarea fibroblastelor, cu stimularea fibrelor de colagen și elastină, o reacție cu un rol decisiv în restructurarea și remodelarea corpului.

Lumina cu infraroșu depășește bariera de rezistență a pielii la curentul electric și stimulează metabolismul, astfel pielea se va bucura de mai mult oxigen.

Vaccum-ul îmbunătățește fluxurile sanguin și limfatic și elimină reziduurile. Dispozitivul Vaccum execută un masaj blând, fac pielea mai aspectuoasă, prin îmbunătățirea metabolismului energiei stocate în piele și micșorarea efectivă a mărimii celulelor adipoase.

În funcție de zona tratată, tipul și gradul celulitei sau laxității pielii, pot fi necesare între 6 – 10 ședințe de 30-40 de minute la distanță de 2-3 zile între ele. Se poate folosi la nivelul coapselor, abdomenului, gambelor, brațelor, feselor, spatelui și la nivelul feței pentru tratarea bărbiei duble.

Tunelul cu infraroșu No Cellulite

Este un aparat profesional pentru slăbit, cu infraroșii, pentru efect termic rapid și cu rezultate vizibile instant. Este practic o infra-saună cu efecte termice pentru slăbit rapid în kilograme și în centimetri. Ideală pentru tratamente anti celulită și pentru împachetări corporale.

Raze infraroșii pătrund 5-6 cm cm în țesuturi și acționează direct asupra celulelor grase. Căldura generată de infraroșu topește grăsimile acumulate în exces de către organism. Efectele tratamentului cu infraroșu sunt remarcabile: circulația sangvină este mult îmbunătățită, sistemul imunitar este fortificat și o serie de afecțiuni interne sunt ameliorate.

Aparat Electrostimulare Profesională cu 20 de electrozi pentru corp și bust

Electrostimularea musculară ( EMS) a cunoscut o dezvoltare intensă de-a lungul anilor datorită potențialului de a fi folosită ca o procedură importantă în creșterea tonusului, a forței și rezistenței musculare.

Programele presetate pentru diferitele probleme, cum ar fi celulita sau obezitatea, fac din acest aparat simplu și ușor de utilizat un necesar într-o clinică de recuperare.

Indiferent că aveți nevoie să tratați un pacient cu surplus de grăsime, unul cu dureri musculare, sau doriți o tonifiere musculară, Electro, cu cei 20 de electrozi este perfect pentru nevoile dumneavoastră.

Îngrijirea tenului este esențială în sezonul estival, când pielea este supusă temperaturilor ridicate și radiațiilor UV. Puteți beneficia de un tratament cu lumină polarizată într-un cabinet de specialitate sau vă puteți bucura de beneficiile cremei cu venin de viperă și propolis verde brazilian, în varianta INTENSE HYDRA – cremă hidratantă cu venin de Viperă sau INTENSE – cremă nutritivă pentru ten ridat.

Un corp frumos vă face vara mai frumoasă! 

Citește și: Scapă rapid de celulită și fii gata pentru plajă!

Despre mine – blog despre sănătate și stil de viață. Să ne citim cu drag, nu uita să ne urmăreşti pagina de Facebook.

Tratamente corporale
Tratamente corporale – Photo Credit: www.Barebodysugar.com

Related Posts

Lasă un răspuns