Rețete cu busuioc pentru stimularea imunității

Rețete cu busuioc

Creșteți imunitatea în mod natural – Încercați aceste băuturi cu busuioc pentru a lupta împotriva infecțiilor

Rețete cu busuioc  –  Bătălia aparent fără sfârșit cu Coronavirus ne-a făcut să fim mai atenți la sănătatea noastră. Odată cu frica continuă de Omicron, ne-am concentrat din nou pe creșterea imunității, mai ales în acest sezon.

Debutul iernii ne face mai predispuși la frig, congestie și infecții virale, ceea ce face și mai important să ne întărim corpul din interior pentru a scăpa de infecțiile comune. Din fericire, nu este nevoie de mult efort pentru a realiza acest lucru; doar câteva modificări ale dietei noastre pot face treaba cu ușurință pentru noi. Dar mai întâi trebuie să știm ce alimente pot ajuta cel mai mult la construirea imunității noastre.

 Rețete cu busuioc

Adăugarea de busuioc în ceai și alte băuturi poate contribui în mare măsură la întărirea imunității și chiar la gestionarea infecțiilor existente. Nu sunteți sigur cum să faceți băuturi pe bază de busuioc? Încercați aceste rețete.

  6 rețete pentru stimularea imunității cu busuioc:

1. Ceaiul cu busuioc. Faceți ceai simplu cu busuioc doar fierbând apă cu frunze de busuioc. Strecurați apa și beți. Puteți adăuga, de asemenea, miere sau lămâie.

2. Ceai Busuic-Turmeric. Două dintre cele mai puternice alimente antibacteriene și antivirale într-o singură ceașcă – ce poate fi mai bun de atât?

3. Sucul de castraveți cu busuioc. Dacă ceaiul cald nu este în „ceașca de ceai”, încercați să serviți un suc rece, cu aceleași beneficii ale busuiocului împreună cu proprietățile răcoroase ale castraveților. Acest suc nu numai că va ajuta la întărirea imunității, dar vă poate și detoxifia și vă va ajuta să pierdeți în greutate.

4. Busuioc cu turmeric și ghimbir este un alt aliment antiinflamator care este folosit pe scară largă pentru a lupta împotriva infecțiilor precum răceala și tusea. Acest amestec se face pur și simplu prin fierbere în apă de busuioc, pudră de turmeric și pudră de ghimbir sau rădăcină de ghimbir.

5. Busuioc cu Masala. Unele dintre cele mai puternice condimente indiene sunt amestecate cu busuioc pentru a face o băutură puternică, care, în mod surprinzător, are și un gust bun. Bea acest amestec în mod regulat pentru a rămâne sănătos.

6. Ceai verde cu busuioc. Fanii de ceai verde vor adora această băutură. Acest ceai verde promite beneficii suplimentare pentru sănătate și pentru o imunitate puternică.

Informațiile prezentate pe blog au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Despre mine – blog despre sănătate și stil de viață. Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook

Rețete cu busuioc
Rețete cu busuioc
Rețete cu busuioc
Rețete cu busuioc

Related Posts

Lasă un răspuns