Lungimea degetelor poate dezvălui ceva despre personalitatea ta

lungimea degetelor

Ce spune lungimea degetelor despre personalitatea ta

Știai că lungimea degetelor poate dezvălui ceva despre personalitatea ta !? Compară lungimea degetului arătator cu cel inelar și vezi dacă ți se potrivește una dintre caracteristici.

Cercetătorii britanici au publicat recent un studiu într-o revistă de specialitate în care arată că lungimea degetelor unei persoane poate oferi informaţii despre inteligenţa acesteia, despre riscul pe care îl prezintă în faţa cancerului, şi chiar despre orientarea sa sexuală. Este vorba însă doar despre degetul arătător şi cel inelar, relatează View Zone.

Prima parte a cercetării a presupus analizarea rezultatelor obţinute de 75 de copii la o serie de teste (Standardised Assessment Test/SAT) în funcţie de dimensiunile celor două degete menţionate anterior.

Astfel, oamenii de ştiinţă au constatat că abilităţile celor mici la matematică şi literatură se modifică în concordanţă cu lungimea degetelor.

Lungimea degetelor

Detaliul DEGETELOR care spune cât de mult sex îţi doreşti

Acest lucru se datorează diferenţelor nivelurilor de testosteron şi estrogen din pântecul mamei, ce influenţează atât dezvoltarea creierului bebeluşului, cât şi a lungimii degetelor, susţin cercetătorii.

Un nivel mai mare de testosteron face ca degetul inelar să fie mai lung decât arătătorul, în vreme ce nivelul crescut de estrogen are efect invers.

Imaginea arată trei tipuri de lungimi a degetelor, marcate cu A, B și C. Verificați degetele si descoperiți mai jos sensul.

A) Se spune ca oamenii care au degetul inelar mai lung decât degetul arătator sunt foarte frumoși. Ei au un farmec pe care alții îl găsesc irezistibil.

În plus, sunt mai agresive decât restul, iar riscul pentru ei nu este o problemă. Majoritatea dintre aceștia lucrează fie în cadrul armatei, fie sunt ingineri. Hobby-urile lor sunt integramele și sahul.

Inelarul mai lung decât arătătorul

  • Cei cu inelarul mai lung decât indexul sunt şarmanţi şi pragmatici. Au un magnetism aparte, care rezultă din charisma cu care s-au născut, ci nu neapărat din aspectul fizic. În plus, aceştia au şanse vizibil mai mari de a câştiga mai mulţi bani. Au tendinţa de a rezolva cu uşurinţă problemele tehnice şi sunt predispuşi să devină afacerişti, oameni de ştiinţă sau cercetători.

B) Persoanele cu degetul inelar mai scurt decât cel arătător au o mare încredere în sine, dar sunt și foarte arogante. Le place singuratatea și nu suportă să fie deranjați din timpul liber. Nu sunt genul de persoane care fac primul pas într-o relatie, dar acceptă întotdeauna și apreciază atenția pe care o primesc.

Arătătorul mai mare decât inelarul

  • Persoanele cu arătătorul mai lung decât inelarul sunt bune confidente, independente şi firi puternice. Cei din această categorie sunt ambiţioşi perseverenţi şi realizează tot ce îşi pun în minte. Sunt lideri înnăscuţi, au fler infailibil şi muncesc intens să-şi atingă scopurile. Nu dau înapoi din faţa niciunei provocări şi reuşesc să îi convingă şi pe alţii să le urmeze exemplul.

C) Persoanele care au degetul inelar egal cu cel arătător sunt mari iubitoare de pace și nu se simt deloc confortabil atunci când sunt într-un conflict. Sunt bine organizate și încearcă să se înțeleaga cu toată lumea. Nu în ultimul rând, sunt foarte credincioase, fidele unei relații, dar și pline de tandrețe și grija fața de partenerii lor de viață.

Inelarul egal cu arătătorul

  • Persoanele care au arătătorul egal cu inelarul sunt pacifiste prin definiţie. Sunt calme, lente şi preferă să stea în locuri aşezate cu puţină agitaţie. Îşi organizează foarte bine vieţile personale, sunt prieteni de încredere, devotaţi, dedicaţi şi implicaţi. Sunt săritori la nevoie şi au un spirit justiţiar înnăscut. Domeniile care îi prind cel mai bine sunt: arhitectură, publicitate, învăţământ.

Dacă degetul arătător este mai mic decât inelarul, unele cercetări sugerează că fizic ești o persoană puternică, asertivă și îți place să riști.

Dacă inelarul este mai lung decât arătătorul, ești o fire empatică și grijulie.

Așadar, data viitoare când vrei să îți dai seama de personalitatea unei anumite persoane, doar uită-te la mâna sa. Nu durează mai mult de 59 de secunde și te poate scăpa de multe bătăi de cap.

Cercetătorii au legat aceste informaţii de altele deja cunoscute: „Testosteronul ajută la dezvoltarea zonelor din creier asociate deseori cu o gândire foarte matematică”, a explicat dr. Mark Brosnan. „Pe de altă parte, estrogenul face acelaşi lucru, însă în zonele asociate cu abilităţile de comunicare, verbale”, a adăugat acesta, precizând totodată că, în timpul studiului, copii al căror deget inelar era mai lung s-au dovedit a fi mai buni la matematică.

De asemenea, specialiştii au stabilit că fetele al căror deget inelar este mai scurt comparativ cu cel arătător au obţinut rezultate mai bună la testul de literatură.

Ce spune degetul despre orientarea sexuală

Acesta nu este însă singurul studiu care sugerează că lungimea degelor poate fi o informaţie extrem de valoroasă. O cercetare anterioară publicată în „British Journal of Cancer” sublinia că bărbaţii al căror index este mai lung decât inelarul prezintă mai puţine riscuri de a dezvolta cancer la prostată.

O expunere mai mică la testosteron, asociată cu un index mai lung, scade riscul apariţiei acestei boli, susţin oamenii de ştiinţă.

În ceea ce priveşte orientarea sexuală, o altă cercetare amintită de sursa citată a arătat că femeile heterosexuale au, de obicei, degetul arătător şi cel inelar de dimensiuni similare. În cazul bărbaţilor homosexuali, indexul este mai scurt decât inelarul, toate aceste caracteristici fiind, de asemenea, influenţate de nivelul de testosteron.

lungimea degetelor
mâini – lungimea degetelor

AR PUTEA SĂ ÎȚI PLACĂ

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Dacă v-a plăcut acest articol, alaturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook. Dacă doriți să vă faceți o programare la Clinica noastră sau doriți să aflați mai multe detalii, ne puteți contacta direct la numerele de telefon disponibile în pagina de Contact sau pe binecuvântareaplantelor.

Related Posts

6 thoughts on “Lungimea degetelor poate dezvălui ceva despre personalitatea ta

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: