6 exerciții care îți vor transforma corpul în 30 de zile

6 exerciții care îți vor transforma corpul

6 exerciții care îți vor transforma corpul în 30 de zile

Ridicarea șoldului.
Ridicarea șoldurilor.

1. Ridicarea șoldurilor.

Cum se face: Pur și simplu vă întindeți pe podea sau pe covorașul de yoga, cu genunchii îndoiți și cu brațele pe lângă corp. Ridicați șoldurile astfel încât corpul dumneavoastră să formeze un unghi drept de la umeri și genunchi la picioarele voastre. Mențineți această poziție timp de 10 secunde pentru a obține arderea de calorii și apoi reveniți la poziția de plecare. Faceți 2 seturi de 10 repetări.

Cum funcționează: aceasta mișcare va acționa asupra abdomenului, feselor și picioarelor. Dacă nu ați făcut această mișcare înainte, este timpul să începeți acum, deoarece întărește întregul corp.

Exerciții cu greutăți.
Exerciții cu greutăți.

2. Exerciții cu greutăți.

Cum se face: Pentru a face această mișcare, stați drept și țineți greutățile în fiecare braț. Nu alegeți gantere prea grele. Acum, ridicați încet brațele până când brațele sunt complet întinse deasupra capului. Mențineți această poziție timp de 10 secunde și apoi coborâți brațele înapoi până când tricepsul dvs. este paralel cu solul. Faceți câte 2 seturi de câte 12 repetări.

Cum funcționează: În loc să vă concentrați energia asupra unui exercițiu care utilizează doar o singură grupă de mușchi, puteți utiliza aceeași energie pentru a lucra mai multe grupuri de mușchi simultan. Aceste exerciții pentru gantere lucrează umerii, brațele, spatele și abdomenul.

Sărituri de coardă.
Sărituri de coardă.

3. Sărituri de coardă.

Cum se face: Pentru a sări coarda corect, trebuie să țineți mânerele corect și să vă păstrați coatele aproape de corp. Acum faceți cercuri mici cu încheieturile în timp ce întoarceți coarda. Faceți 2 seturi de câte 10 repetări fiecare.

Cum funcționează: această mișcare activează mai mulți mușchi în organism decât orice alt exercițiu. Vă va lăsa cu mai multă energie și un corp tonificat.

fandări cu greutăți.
Fandări cu greutăți.

4. Fandări cu greutăți.

Cum se face: Va trebui să puneți mâinile în șold, apoi puneți un picior înainte și coborâți corpul până când genunchiul este paralel cu solul, în timp ce deplasați greutatea spre călcâie. Repetați cu celălalt picior. Puteți face această mișcare cu greutăți după ce vă familiarizați mai mult cu ea. Puteți încerca, de asemenea, lateral, urmând același pas, dar în lateral. Faceți 2 seturi de câte 10 repetări fiecare.

La ce lucrezi : Aceasta este cea mai bună mișcare pentru a tonifica mușchii coapselor. Lucrează pe fesieri, coapse și picioare.

5. Ridicări ale picioarelor.

 Ridicări ale picioarelor.
Ridicări ale picioarelor.

Cum se face: Vă întindeți la sol cu mâinile întinse deasupra capului și palmele orientate în sus. Ridicați picioarele perpendiculare pe sol și apoi le coborâți înapoi, dar să o faceți fără a lăsa călcâiele să atingă solul. Începeți cu un set de 12 repetări și creșteți treptat numărul de repetări, pe măsură ce corpul dumneavoastră devine mai puternic.

Cum funcționează: Ridicarea picioarelor este unul dintre cele mai eficiente exerciții pentru abdomen. Este una dintre cele mai simple mișcări de transformare pe care le puteți face.

6. Ridicări de greutăți în lateral.

Ridicări haterale a greutăților.
Ridicări de greutăți în lateral.

Cum se face: Stați în picioare cu mușchii pieptului angajați, cu umerii împinși și cu palmele îndreptate una spre cealaltă. Ridicați-vă încet mâinile în lateral până când ajung în dreptul umerilor, apoi le aduceți înapoi în poziția de plecare. Puteți începe acest exercițiu cu aproximativ 10 repetări și apoi măriți treptat numărul.

Pe ce funcționează: această mișcare vă întărește corpul și este, de asemenea, cel mai bun exercițiu pentru tonifierea brațelor și a musculaturii spatelui. ( Sursa Bright Side )

6 exerciții care îți vor transforma corpul
6 exerciții care îți vor transforma corpul

Despre mine – blog despre sănătate și stil de viață. Să ne citim cu drag, nu uita să ne urmăreşti pagina de Facebook, contul de Instagram şi să dai share articolului, dacă ţi-a plăcut, desigur!

Citește și despre:

7 exerciții japoneze care sunt perfecte pentru corpul feminin

Related Posts

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: