COLAGENUL: REGELE PROTEINELOR

REGELE PROTEINELOR: COLAGENUL

Colagenul, cea mai abundentă proteină din corp, ce se regăsește în țesuturile conjunctive din tendoane, ligamente, piele și mușchi. Prin urmare, este clar benefic și important să aveți din abundență, pentru a vă asigura că fiecare parte a corpului dvs. se află în condiții optime. Această proteină a reprezentat una dintre cele mai mari tendințe în materie de suplimente anul trecut și a crescut în popularitate odată ce oamenii i-au realizat beneficiile. Colagenul este cunoscut pentru proprietățile sale anti-îmbătrânire, precum și pentru dualitatea sa în calitate de amplificator al frumuseții și performanței, ceea ce îl face atrăgător pentru o gamă largă de consumatori.

Administrarea de colagen este importantă, deoarece unii oameni nu consumă suficient din alimentele corecte pentru a avea aminoacizii potriviți creării suficiente a colagenului propriu. Corpul are nevoie și de vitamina C și zinc pentru a produce colagen. Este, de asemenea, important, deoarece pe măsură ce îmbătrânești, corpul devine mai puțin eficient în crearea de colagen pe cont propriu, iar lumina ultravioletă de la soare accelerează acest declin, rezultând apariția ridurilor nedorite și pierderea tonicității pielii.

Responsabil de menținerea tonicității corpului, colagenul vă ajută să vă tonifiați pielea, mai ales în ceea ce privește îmbătrânirea. Îmbunătățește recuperarea după efortul fizic și oferă, de asemenea, o mobilitate sporită, ameliorarea durerilor articulare, ajută la prevenirea scăderii densității osoase și stimulează masa musculară slabă. Cercetările au arătat că poate reduce riscul de probleme cardiace, deoarece ajută la structurarea arterelor.

Din punct de vedere estetic, colagenul poate face pielea să arate mai tânără și mai sănătoasă, menține părul mătăsos și elastic și unghiile puternice și strălucitoare. Studiile publicate anul trecut în Journal of Drugs in Dermatology cu privire la suplimentele de colagen au arătat că aportul zilnic de colagen a funcționat pentru a spori hidratarea și elasticitatea pielii.

Poate ajuta și la facilitarea pierderii în greutate și poate îmbunătăți sănătatea intestinului. Se recomandă, de asemenea, să luați colagen într-o dietă ketogenică, deoarece asigură aminoacizi esențiali care lipsesc din keto și ajută la îmbunătățirea rezistenței și recuperării sportive, precum și la combaterea senzației de foame care poate apărea în timpul cetozei.

În mod tradițional, colagenul se administra sub formă de gelatină. Însă colagenul din gelatină se prezintă sub formă de proteine ​​uriașe care pot provoca probleme stomacale, deoarece acestea nu sunt absorbite corect de către organism. Cu toate acestea, inhalarea are ca rezultat absorbția rapidă a aminoacizilor și a peptidelor funcționale. Se crede că aceste peptide semnalează un răspuns antiinflamator în organism, astfel încât celulele de colagen să le absoarbă intacte și să le folosească pentru a susține bunăstarea generală.

Suplimentarea cu colagen este ideală atât pentru menținerea unui cadru unitar sănătos, cât și pentru a arăta și a vă simți excelent.

Alt articol publicat:

Colagenul : învinge neajunsurile înaintării în vârstă!

Informațiile prezentate pe blog au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Despre mine – blog despre sănătate și stil de viață. Să ne citim cu drag, nu uita să ne urmăreşti pagina de Facebook, contul de Instagram şi să dai share articolului, dacă ţi-a plăcut, desigur!

REGELE PROTEINELOR: COLAGENUL
REGELE PROTEINELOR: COLAGENUL

Related Posts

2 thoughts on “COLAGENUL: REGELE PROTEINELOR

  1. Salutare! Acest articol despre colagenul și beneficiile sale pentru sănătatea organismului și pentru a ne menține frumusețea, aspectul și tonicitatea pielii este fascinant. Cu siguranță poate deveni unul dintre articolele mele favorite! Da, este important să ne amintim cât de important este alimentația, vitaminele, mineralele și suplimentele pentru sănătatea noastră. Mulțumesc pentru informații!

  2. Este uimitor cat de multe beneficii aduce colagenul. Am citit cu mare interes si imi place cum ai detaliat fiecare parte. M-ai convins ca suplimentarea si administrarea corespunzatoare de colagen poate face o diferenta reala in ceea ce priveste sanatatea, frumusetea si mobilitatea corpului. Aceste informatii au mi-au dat siguranta si increderea necesare pentru a va incuraja lumea sa ia in considerare administrarea unui supliment de colagen.

Lasă un răspuns