„Medicamentele sunt fabricate pentru a reduce populaţia”

Chimistul Shane Ellison

Chimistul Shane Ellison: adevărul despre fabricarea medicamentelor: “Se pare că toate medicamentele sunt fabricate pentru a reduce populaţia ” .

„ Sunt chimist. Îmi place abordarea ştiinţifică . Când am lucrat în industria farmaceutică – acolo m-am ciocnit cu respingerea completă a ştiinţei. În aceste companii farmaceutice, în interviuri de angajare, nu ezitau să spună următoarele:

“Tineţi minte că noi dezvoltăm medicamente pentru a înlătura simptome. Noi nu tratăm”.

Deci este un model de business care se bazează pe ideea de a oferi oamenilor medicamente toată viaţa. Ce este de făcut când se termină simptomele? Următorul nivel de publicitate a medicamentelor – a inventa maladii.

Dacă nu există simptome, atunci se termină clientela pentru vânzări şi rămâne doar să se inventeze alte maladii. Cu preparate psihiatrice puteţi inventa maladii fără sfârşit. Exista trei cuvinte de care se teme un psihiatru. Trei cuvinte: “Dovediţi acest lucru”.

Şi dacă medicul nu poate dovedi, iar el nu poate dovedi în nouă cazuri din zece, nu administraţi medicamentul. Acest lucru oferă pacientului puterea de a lua o decizie.

Fiind chimist, eram surprins – se fabrică medicamente cu capacitatea de a ucide, acest lucru se depistează în toate laboratoarele, medicamentele sunt periculoase, ineficiente, provocând aceleaşi efecte pentru care ele sunt concepute. Cum reuşesc companiile farmaceutice să le vândă? Cum le vând?

Companiile farmaceutice au departamente de marketing, giganţii farmaceutici au cele mai bune departamente de marketing din lume. Pur şi simplu, geniale. Trebuie doar să plătiţi profesioniştii – medicii, savanţii, psihiatrii – pentru rapoarte care indică că studiul a avut rezultate pozitive. Le plătiţi, cumpăraţi ştiinţa.

Cel puţin 125 de mii de persoane în fiecare an mor din cauza medicamentelor prescrise de medici, s-ar crede că ar trebui să se cheltuiască mai mulţi bani pentru cercetare, pentru a reduce rata mortalităţii. Nu! Companiile farmaceutice continuă să dezvolte marketing. Publicitate, publicitate, publicitate. Să hipnotizeze oamenii.

Îi hipnotizaţi şi îi obişnuiţi cu medicamente, îi îndreptaţi la psihiatri, încât oamenii să înghită în linişte Cymbalta sau Prozac sau orice altceva pe care le vor oferi, indiferent de numele preparatului. Veţi primi o industrie de miliarde de dolari, care face o mulţime de oameni bolnavi şi care prosperă în urma acestui lucru.”

Ce este de făcut în această situație?

Cred că ar trebui să ne orientăm către terapii alternative. Să folosim remedii naturale, să facem uz de placeboterapie, să încercăm să ne vindecăm prin psihoterapie, kinetoterapie și prin alte mijloace terapeutice naturiste. Aceste remedii presupun dezvoltarea noastră psihică, pentru a controla cu mintea procesele organice din corpul nostru. Este greu în aparență; în fapt este posibil ca la orice vârstă să preluăm controlul asupra funcțiilor noastre fiziologice.

Despre mine – blog despre sănătate și stil de viață. Dacă v-a plăcut acest articol, alaturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook. Dacă doriți să vă faceți o programare la Clinica noastră sau doriți să aflați mai multe detalii, ne puteți contacta direct la numerele de telefon disponibile în pagina de Contact sau pe binecuvântareaplantelor.

CCHR: The Psycho/Pharmaceutical Industry with Shane Ellison

Shane Ellison, om de știință premiat, Masterat în chimie organică. Fost angajat al Array BioPharma și Eli Lilly.

Photo credit: 123 rf și google.com

Related Posts

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: