Beneficiile consumului de Goji

Goji

             Alimentul care prelungește viața și amână îmbătrânirea. Consumă-l cât mai des!

Sucul de Goji 100% pur este considerat a fi o adevarată comoară pentru cel care îl consumă.  În Tibet crește și se cultivă de mii de ani, iar cei care îl consumă au o longevitate de invidiat, trăind de obicei peste 100 de ani.

Alimentul care prelungește viața. Fructele de Goji sunt bogate în antioxidanţi, în special în carotenoide, cum ar fi beta-caroten şi zeaxantina. Aceasta din urmă are rolul de a proteja retina ochiului prin absorbţia de lumină albastră.

Aportul crescut de alimente care conţin zeaxantina poate reduce riscul de a dezvolta degenerescenţa musculară, principala cauză a diminuarii vederii şi a orbirii.

Descoperă care sunt beneficiile consumului de Goji

De-a lungul timpului s-a demonstrat că fructele goji au multiple efecte benefice, acestea contribuind la ameliorarea şi tratarea multor probleme de sănătate:

  1. Creşterea longevitatății şi prevenirea îmbătrânirii – cantitatea crescută de antioxidanţi din fructele de goji ajută la împiedicarea îmbătrânirii premature a pielii. Goji hrăneşte în profunzime tenul, fortifică procesele de apărare a pielii împotriva radicalilor liberi şi curăţă în profunzime porii.
  2. Menţinerea puterii sistemului imunitar – fructul de goji conţine de 500 de ori mai multă vitamina C decât o portocală medie, ceea ce ajută corpul să funcţioneze mai eficient în lupta cu microbii şi bacteriile. Cercetătorii au descoperit că fructele de goji conţin cel putin 20 de minerale esenţiale, printre care se numară fierul, cupru şi zincul. Fierul furnizează cantitatea adecvată de oxigen şi contribuie la formarea de celule roşii în sânge. Cuprul ajută la producerea de celule roşii, iar zincul este util pentru menţinerea rezistenţei celulelor roşii şi pentru funcţionarea optimă a sistemului imunitar. Un sistem imunitar puternic aduce un plus de sănătate şi prelungeşte viaţa.
  3. Îmbunătăţirea vederii – fructele de goji au una dintre cele mai mari concentraţii de beta-caroten dintre toate fructele şi legumele, substanţă absolut necesară pentru sănătatea ochilor.
  4. Combaterea acneeii şi a dermatitelor – betacarotenul din goji poate combate cu succes petele de pe piele, acneea şi accelerează procesul de vindecare a dermatitelor.
  5. Lupta cu cancerul de prostată – prin conţinutul lor de polizaharide, goji inhibă cancerul de prostată. Aceste fructe cauzează distrugerea ADN-ului celulelor canceroase şi induc apoptoza acestor celule.
  6. Îmbunătățirea circulaţiei sangvine – goji este o sursă de proteine care furnizeză o cantitate mare de aminoacizi. Aceştia lucrează pentru a menţine ţesuturile şi muşchii sănătoşi, ajută la o bună circulaţie a sângelui şi la trimiterea mesajelor de la creier.
  7. Păstrarea sănătății oaselor şi a dinţilor, prin conţinutul mare de calciu pe care acest fruct îl furnizează.
  8. Întărirea picioarelor – aportul de vitamina C pe care fructele goji îl aduc organismului nostru, menţine sănătatea ţesuturilor şi a muşchilor.

                                                    Sucul de goji 100% pur

Sucul de goji sau fructele de goji sunt adesea scumpe. Cu toate acestea, merită eforturile pentru beneficiile pe care le au pentru sănătatea noastră. Prețurile vor depinde, de asemenea, dacă produsul este organic, natural sau prelucrat termic, procesat chimic etc.

Persoanele care consumă sucul de Goji se simt mai bine, dorm mai bine şi au o stare psihică echilibrată. Consumul sucului de Goji în scop terapeutic este destinat persoanelor care suferă de afecţiuni grave şi care au încercat numeroase tratamente convenţionale, fără a obține rezultatele dorite.

Studiile au arătat că o persoană cu cât este mai bolnavă, cu atât efectele de reechilibrare ale organismului sunt mai intense. Acestor persoane le este recomandat consumul de 50 ml de suc pe zi, pur sau în amestec cu suc de fructe înainte de micul dejun.

De asemenea, persoanelor care doresc să îşi îmbunătăţească starea generală de sănătate fizică şi psihică şi să prevină îmbolnăvirile, le este recomandat să consume aproximativ 30 ml suc natural de goji înainte de micul dejun.

Citeşte articolul:  Sucul Goji 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Sucul de goji 100% pur
Sucul de goji 100% pur
Sucul de goji 100% pur
Sucul de goji 100% pur
Sucul de goji 100% pur
Sucul de goji 100% pur

Sucul de goji 100% pur

Related Posts

1 thought on “Beneficiile consumului de Goji

Lasă un răspuns