Un nou an adăugat în buchetul vieții mele

Un nou an adăugat în buchetul vieții mele

Astăzi luai o pauză de la muncă. Fusei ocupat să trăiesc!

 Un nou an adăugat în buchetul vieții mele De fapt, să sărbătoresc, pentru că este ziua mea. Da, sunt mai bătrân cu un an. Dar… sunt mai tânăr cu un an decât voi fi anul viitor pe vremea asta. Așa că, să ne bucurăm! La mulți ani, viață nebună! La mulți ani, viață frumoasă! La mulți ani!

Îmi place să-mi păstrez amintirile. Acest articol reprezintă o amintire pe care vreau să o păstrez aici. Îmi amintesc și de aniversările trecute: fiecare frumoasă în felul ei, fiecare reflectând o etapă din viața mea. Sunt persoane care îmi apar în minte de fiecare dată când sărbatoresc sau când mă sărbătoresc.

E un soi de nostalgie, sau mai degrabă de recunoștință pentru că am avut ocazia să cunosc atât de mulți oameni frumoși.   Aș vrea să le mulțumesc din toată inima, pentru că există în primul rând și pentru că îmi fac viața mai frumoasă, precum și multor altor prieteni mai noi sau mai vechi, care-mi sunt atât de dragi.

Un nou an adăugat în buchetul vieții mele …

Nu am cum să vă nominalizez chiar pe toți, aș vrea însă să știți că vă mulțumesc din toată inima! Iar tortul făcut în casă de Delia’s Cakes este delicios🎂 ! Mie îmi plac dulciurile foarte mult, însă știm cu toții că zahărul este nociv. Delia mi-a făcut un tort cu foarte puțin zahăr, însă cu adevărat savuros. Să nu mai vorbim de aspectul original al decorului !

Așa că vă recomand ca, măcar din când în când, să savurați micile bucurii ale vieții. Vă aștept și pe INSTAGRAM sau pagina mea de FACEBOOK.  Despre mine – blog despre sănătate și stil de viață.

Cu prietenie, Kinetoterapeut Adrian Sora – director regional AMTC,

Dacă v-a plăcut acest articol, alaturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook. Dacă doriți să vă faceți o programare la Clinica noastră sau doriți să aflați mai multe detalii, ne puteți contacta direct la numerele de telefon disponibile în pagina de Contact sau pe binecuvântareaplantelor.

Un nou an adăugat în buchetul vieții mele
Un nou an adăugat în buchetul vieții mele

 

Related Posts

2 thoughts on “Un nou an adăugat în buchetul vieții mele

Lasă un răspuns