Ținute medicale pentru toate gusturile

Ținute medicale pentru toate gusturile

Atelierul Maria Ciobanoiu – Designer vestimentar – BLUZE MEDICALE⚕️

Ținute medicale pentru toate gusturile:  Croitorie cu dichis, atelierul Mariei Ciobănoiu a luat naștere la începutul anului, în Craiova. Maria creează ținute vestimentare pentru diferite circumstanțe. Este un producător român de costume medicale damă și bărbați care vă propune o gamă variată de modele unice de uniforme medicale, într-o varietate de culori deosebite. Confortabile și în culori variate, cu design modern, unic, ergonomic de calitate superioară, costumele lucrate pe comandă au avantajul de a se potrivi perfect liniilor corpului tău.

Atelierul Mariei și-a propus să constriască un nou concept al uniformelor medicale, definit prin calitate, eleganţă şi linii personalizate, care să reflecte identitatea şi valorile fiecărui client.

Echipa Mariei caută în permanenţă cele mai noi trend-uri şi inovaţii tehnologice, pentru a crea produse care să răspundă celor mai exigente solicitări.

Acordă atenţie fiecărui detaliu, pentru a oferi garanţia unei imagini impecabile: gama amplă de materiale şi culori, posibilitatea de a opta pentru design, execuţie ireproşabilă.

Ținute medicale pentru toate gusturile

Echipamente medicale pentru: spitale, clinici, cabinete medicale și stomatologice, săli de operație, cabinete de cosmetică, cabinete veterinare, farmacii, plafar, magazin naturist, grădinițe, creșe, coafor, frizerii, restaurante, baruri, cafenele, cofetarii, brutării, industrie, kinetoterapie și masaj. Modelele trebuie să fie plăcute vizual, ușor de îmbrăcat și comode.

Uniformele medicale sunt create astfel încât să arăți bine, să te simți confortabil și să performezi cât mai bine în orice situație.

Uniformele sunt preferatele cadrelor medicale și oferă cel mai bun raport calitate-preț. Magia se întâmpla în atelierul Mariei, care creează pentru noi cu iubire și pasiune!
Contact Maria & Telefon: 0769 414 420

Urmărește-ne pe paginile noastre de Instagram și Facebook pentru a fi la curent cu noutățile. Pentru mai multe informații privind tratamentul medical și pentru programări vă rugăm să ne contactați. Despre mine – blog despre sănătate și stil de viață.

Cu prietenie,

Kinetoterapeut Adrian Sora –  director regional AMTC

Ținute medicale pentru toate gusturile
Ținute medicale pentru toate gusturile

 

Related Posts

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: