Cristalul de Bohemia

Pahare de cristal:

Seturi de pahare – CRISTAL DE BOHEMIA

Pahare de cristal:  Cristalul de Bohemia este faimos în întreaga lume și reprezintă o marcă în sine. Cristalul de Bohemia este un simbol al Republicii Cehe pentru sticla de calitate premium. Cristalul de Bohemia duce ospitalitatea la un alt nivel.

Maeștrii cehi își dovedesc experiența câștigată de secole prin realizarea de pahare din cristal, vaze, boluri, bomboniere și multe alte produse decorative de o claritate, frumusețe și eleganță apreciate de cunoscători.

În prezent, paharele de cristal, vesela, dar și diferitele piese ornamentale precum vazele de cristal, sunt din ce în ce mai prezente în casele noastre, tocmai datorită notei de eleganță pe care o oferă.

Ocaziile speciale capătă o cu totul altă însemnătate atunci când cristalul de Bohemia completează aranjarea mesei festive. Fie că optați pentru servicii de cești pentru ceai și cafea, seturi de pahare din cristal, sau decantoare, aranjarea mesei dumneavoastră va fi cu mult mai spectaculoasă datorită cristalului de Bohemia.

Cristalul cu plumb este considerat cel mai fin material în fabricarea seturilor de pahare, cești sau decantoare. Vă invit să vedeți întreaga colecție din CRISTAL DE BOHEMIA !

Pahare: pentru apă, pentru vin roșu, pentru vin alb,  pentru cocktail, pentru coniac, pentru șampanie.  Iată câteva modele de pahare cristal Bohemia

 

Produsele realizate din cristal trebuie să fie spălate manual cu apă caldă și un detergent bio, apoi limpezite bine și șterse cu o cârpă curată. Nu recomandăm spălarea acestor produse într-un aparat de spălat vasele, deoarece suprafața acestora poate fi deteriorată.

Surprindeți-vă prietenii dragi cu un astfel de cadou, sau achiziționați un set de pahare din cristal de Bohemia pentru dumneavoastră. Oricum ar fi, nu o să regretați.  Toate acestea nu pot însemna decât un singur lucru: musafirii vor fi plăcut impresionați, tu vei fi considerată o gazdă deosebită, iar ei își vor dori mai mult ca sigur să-ți mai treacă pragul.

Despre mine – blog despre sănătate și stil de viață. Să ne citim cu drag! Pentru alte lucruri frumoase vă invit să urmariți și pagina de facebook ASKineto Fizioterapie Recuperare Medicală. 

 

Pahare de cristal

Pahare de cristal:

Pahare de cristal:

Related Posts

1 thought on “Cristalul de Bohemia

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: