Nu ține banii la ciorap! Plasează-ți economiile în depozite cu dobândă! 

Nu ține banii la ciorap!

        Nu ține banii la ciorap!

„E PLICTISITOR să faci economii. E mai distractiv să cumperi haine, aparatură electronică, medicală şi tot felul de alte lucruri“, spun mulţi (sursa: Casa de Ajutor Reciproc Top Invest Craiova). În acest articol veți vedea că nu e deloc plictisitor să economisești atunci când ai o dobândă motivantă !

Economiseşte cum vrei tu!

Cu eforturi financiare minime, aveți ocazia să constituiți în timp economii, ele asigurând familiei dumneavoastră echilibru financiar și siguranță. Începeți să economisiți chiar de astăzi, devenind membru C.A.R Top Invest Craiova!

CAR Top Invest îţi oferă un produs pe care poţi să-l adaptezi nevoii tale de a economisi.

Renunță la metoda tradițională de păstrare a economiilor „la ciorap” și deschide un depozit la CAR Top Invest, în lei, cu rată fixă și dobândă bună-bună (7,3-7,5% pe an), care îți permite să ții banii într-un loc sigur.

Cu CAR Top Invest economiile tale cresc simplu și ușor! În plus, economiile tale sunt garantate de către Fondul de Garantare al Caselor de Ajutor Reciproc.

Indiferent că aţi fost sau nu afectaţi de criza economică, veţi avea de câştigat analizând câteva modalităţi de a economisi, dar şi de a cheltui cu înţelepciune. Vă prezint în continuare unele principii care au ajutat oamenii de-a lungul timpului să facă faţă problemelor financiare.

În prezent, puţine bănci mai oferă rate ale dobânzilor atât de atractive, iar dobânzile la investiţii nu sunt întotdeauna atât de mari cât speră investitorii. Totuşi, este înţelept să avem bani puşi deoparte pentru situaţii de urgenţă.

Avantajele membrilor CAR Top Invest

Avantajele membrilor pentru economisire la Casa de Ajutor Reciproc Top Invest Craiova :

  • Fără comision de retragere;
  • Fără comision de depunere;
  • Fără comision de administrare;
  • Fără limită maximă de sumă;
  • Fără impozitarea dobânzii;
  • Flexibilitate pentru depunere și retragere;
  • Calcularea dobânzii la soldul zilnic disponibil.

Poate nu ai bani, dar poți avea ce îți dorești

Ca să îți poți face o idee mai clară despre întrebuințările unui credit de nevoi personale, eu ți-am pregătit o mică listă cu lucruri pe care le poți face apelând la un împrumut. Creditele sunt tot mai utilizate de către oamenii care au nevoi urgente sau care își doresc să facă investiții pe termen lung.

Să luăm câteva exemple …

MAȘINĂ: De foarte multe ori, simți nevoia unui autoturism personal pe care să îl poți folosi oricând ai nevoie. Totuși, o astfel de achiziție necesită un buget considerabil, atât pentru cumpărare, cât și pentru întreținerea ulterioară. De aceea, o soluție foarte bună este un credit pe termen lung de la CAR Top Invest. Poți împrumuta o sumă de până la 60.000 lei, bani pe care îi vei putea returna în timp.
Sănătate: Dacă ai nevoie de o procedură medicală complexă și nu mai poți amâna, atunci un credit rapid este soluția care nu dă greș niciodată. Se spune că sănătatea e mai bună decât toate. Totuși, aceasta se întreține cu bani și trebuie să ne preocupe din timp, în așa fel încât să putem preveni orice fel de problemă semnificativă. Nu toate tipurile de investigații sunt acoperite de către casele de asigurări, așadar este bine să avem în vedere un fond special pentru sănătate.
Proiecte de viitor: Acționând după un plan, te vei bucura de stabilitate financiară și de o mai bună perspectivă asupra viitorului tău și al celor dragi. Dacă ai în minte un proiect profitabil care să îți aducă venituri în viitor, dar ai nevoie de o sumă mai mare de bani, atunci împrumutul este răspunsul tău. Cu banii obținuți, îți vei putea gestiona planurile pentru ca, mai apoi, să plătești treptat, într-un sistem cu rate convenabile.
Stabilitate: vei putea plăti creditul într-un sistem convenabil, cu rate pe care să le poți gestiona în fiecare lună. Un credit mare pe termen lung îți poate oferi o sumă suficient de generoasă de bani, în așa fel încât să îți poți gestiona situația financiară într-un mod optim. Dacă ai deja alte datorii care nu mai pot aștepta, le poți achita pe acestea pentru a reduce din presiune.

Există o mulțime de motive pentru care ți-e util un astfel de împrumut: de la achiziționarea de electrocasnice și mobilier până la acoperirea unor cheltuieli neașteptate. Creditele de nevoi personale sunt o alegere la îndemână atunci când ai nevoie de bani pentru un scop specific.
Băncile sunt, probabil, primele instituții care îți vin în minte atunci când te gândești să faci un împrumut. Există, însă, și CAR Top Invest care acordă credite foarte avantajoase, pe care merită cu siguranță să le iei în calcul dacă vrei să economisești din valoarea dobânzii.

Gândește pe termen lung înainte să iei un credit și analizează toate datele problemei.

Nu ține banii la ciorap!

Mai multe informații persoanele interesate le poți obține de pe site-ul: casadeajutorreciproc.ro, telefonic la numerele 0351.44.55.33 și 0351.44.44.00, direct la sediul social situat în Craiova, Str. Mihail Kogalniceanu, nr.19, Bl. 97A, parter, sau pe adresa de e-mail office@casadeajutorreciproc.ro

Despre mine – blog despre sănătate și stil de viață. Să ne citim cu drag, nu uita să ne urmăreşti pagina de Facebook, contul de Instagram şi să dai share articolului, dacă ţi-a plăcut, desigur!

CAR Top Invest Craiova răspunde la întrebările noastre:

Care sunt perioadele de capitalizare a depozitelor la CAR Top Invest și dobânzile aferente acestora?

Fondul Social ( depozitul de economii ) depus la CAR Top Invest Craiova reprezintă un cont de economii. Altfel spus, depozite care nu sunt depuse la termen. Un membru poate să țină banii în cont câte zile vrea, nu este condiționat de o anumită periodă de timp. Evident că dobânda este calculată și platită la soldul zilnic și se capitalizează lunar. Capitalizarea lunară, reprezinta în termeni populari, dobândă la dobândă. Oferim o dobândă anuală de 7,3 % pe an pentru sumele economisite, plus capitalizarea care reprezintă 7,5% pe an, o valoare ”de top” în peisajul opțiunilor de economisire. 

De ce este mai avantajos să apelez la un credit de la CAR Top Invest față de un împrumut la bancă?

Din trei motive: 1. Pentru că oferim dobânzi competitive, NU solicităm niciun fel de comisioane, avem un sistem de rate lunare egale și dobândă fixă. 2. Dacă ai gradul de îndatorare la banca peste 40% din venitul net, atunci cea mai bună variantă este CAR- ul. 3. Dacă ai sau ai avut întarzieri la creditele bancare sau la IFN-uri ori executări silite, doar CAR-ul te mai poate ajuta.

Cum funcționează fondul de garantare al CAR?

Fondul de Garantare al Caselor de Ajutor Reciproc este o instituție care garantează economiile membrilor. În situația în care o CAR ajunge în insolvența, acesta garantează restituirea integrală a fondurilor sociale și a dobânzilor acumulate, în termen de 30 de zile. În cadrul Fondului funcționează o schema de garantare aplicată caselor participante. CAR Top Invest este membră a Fondului de Garantare, fapt ce aduce siguranță și încredere membrilor.
Nu ține banii la ciorap!
Nu ține banii la ciorap!

Related Posts

Lasă un răspuns