Dulceața de căpșuni este preferata mea!

Dulceața de căpșuni

Dulceața de căpșuni 🍓

S-au copt căpșunii! Mare bucurie este când apar mult așteptatele căpșune! Când intri în piață, se simte parfumul lor de la distanță !

Capșunele sunt foarte gustoase și au puține calorii. În plus, sunt printre cele mai bogate alimente în vitamina C !

Căpşunele sunt recomandate pentru tratarea constipaţiei, gutei, hipertensiunii arteriale, afecţiunilor renale, reumatismului, tulburărilor hepato-biliare, eczemelor, insomniilor, acneei, obezităţii şi a multor altor afecţiuni.

Despre Micul dejun: Știm cu toții că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. O spun doctorii, o spun specialiștii, o spune toată lumea. Și sunt de acord. Un mic dejun consistent e impulsul de care avem nevoie, mai ales dacă avem o zi plină, adică așa cum sunt cam toate zilele mele la cabinet în general.

Pot să mănânc acasă sănătos. Să ne înțelegem, acestea sunt variantele rapide, ieftine și relativ echilibrate. De exemplu o singură felie de pâine prăjită cu dulceață de căpșune 🍓 îți va satisface pofta de dulce în cel mai rapid și simplu mod.

Prepararea şi depozitarea căpşunelor: pot fi consumate proaspete, uscate, murate, în compot, gem sau dulceaţă.

Dulceața de capșune fără conservant 🍓

Am descoperit de puțin timp o dulceață de căpșuni mai sănătoasă: fără conservanți, coloranți sau alți aditivi artificiali, folosind fructe bine coapte, dulci și parfumate.

Una dintre cele mai aromate și mai apreciate dulcețuri este, în mod evident, dulceața de căpșune. Iar una dintre preferatele mele este dulceața de căpșune fără zahar. Consistența dulceței de căpșuni cu busuioc este, de asemenea, minunată.

✅🍓 Doamne câte bunătăți se pot face cu dulceața asta: creme, tarte, prăjituri, înghețate, torturi, clătite, papanași, savarine, tiramisu, gogoși, etc. Și ce bună e pe o felie de pâine de casă, unsă cu unt și alături de o cană cu ceai sau lapte!

Vă recomand să încercați și dulceața de căpșuni cu pinot noir 🙂

Dulceața de căpșuni

Ce spuneți, cum arată această dulceață de căpșuni? 😛

Dulceața de căpșuni

Mai are rost să povestim despre cât de bune pot fi niște clătite, gogoși sau niște papanași cu dulceață de căpșune? Lăsăm deoparte dieta că nu-și are rostul acum.🙂

Un desert foarte apreciat de mine este iaurtul cu dulceață. Amestec 500 g iaurt de orice fel (numai integral, nu apă chioară cu 0…0 grăsimi că e zer cu amidon) cu 2-3 linguri de dulceață sau chiar un borcănel. Depinde ce chef am. Vara e mai bun decât o înghețată, vă dați seama? 🙂

Veronica face tot felul de bunătați din căpșune: dulceață fără zahar, cu busuioc, pinot noir o bunătate! I 🧡 Love, Veronica.

Descoperă secretul Veronicăi! Savurează iubirea la borcan și lasă-te sedus de dulceața Veronicăi.

Despre mine – blog despre sănătate și stil de viață. Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook

Dulceața de căpșuni
Dulceața de căpșuni

Related Posts

Lasă un răspuns