Blog meet aniversar

Blog meet aniversar

12 ani de Craiova BlogMeet cu Domeniile Vînju Mare

 Blog meet aniversar :    

 Domeniile Vînju Mare sunt cunoscute pentru producția de vinuri de înaltă calitate, iar regiunea Olteniei din România este renumită pentru vinurile sale bogate și distinse.

Cu Domeniile Vînju Mare ne-am mai văzut la CONGRESUL TERAPEUȚILOR DE PRETUTINDENI.

Am servit trei dintre vinurile de la Domeniile Vînju Mare:

  • Mirage Riesling Italian sec;
  • Mirage Rose sec;
  • Divin Feteasca Neagra demisec.

Mirage Rose – vin rose, sec

D.O.C. – Mehedinți, Vânju Mare
Proaspăt și fructuos, cu arome discrete de fructe de pădure bine integrate în gustul suplu dar foarte rotund, cu o savoare placută și armonioasă, acest vin poate aduce în orice moment amintirea zilelor de vacanță.

Gama de vinuri Mirage este o gamă creată de oenologii de la Domeniile Vînju Mare special pentru zona de HORECA.

Sortimentele gamei sunt toate vinuri seci, fermentate după metoda tradițională, fără adaosurile în fermentare, iar vinuri roșii sunt nebaricate, dar s-au obținut prin proces de fermentație continuă, gravitațională.

 Divin înseamnă prin definiție ceva provenit de la zei, de la Dumnezeu. Figurativ, gama Divin are în componență vinuri cu caracteristici puternice, făcute de oameni pentru zei, sau pentru Dumnezeu.

Gama este creată pentru domeniul Horeca si destinată numai pentu evenimente, întâlniri sau petreceri. În realizarea lor, oenologii cramei Vînju Mare si-au dat silință să creeze licori în care să scoată în evidență terroir-ul deosebit al zonei Vânju Mare si influența acestuia asupra aromelor soiurilor de struguri.

Puteți degusta aceste vinuri în orice companie si cu orice prilej si vă veți delecta cu gusturile lor deosebite, care vă vor înveseli cu siguranță.

Blog meet aniversar
Blog meet aniversar

Casa Universitarilor  este un centru cultural și educațional situat în orașul Craiova din România. Este destinat să servească comunității universitare, precum și publicului larg, oferind diverse activități și servicii.

Obiectivele principale ale Casei Universitarilor Craiova includ:

  • Promovarea Culturii: Centrul găzduiește evenimente culturale precum concerte, spectacole de teatru, expoziții de artă și alte manifestări culturale. Aceste evenimente sunt deschise atât studenților și cadrei didactice universitare, cât și comunității locale.
  • Dezvoltarea Educației și Cercetării: Casa Universitarilor Craiova poate servi drept loc de întâlnire pentru seminarii, conferințe și alte activități academice. Acest lucru poate contribui la promovarea schimbului de idei și la stimularea colaborărilor între universități și alte instituții de cercetare.
  • Facilitarea Activităților Studențești: Centrul poate oferi spații pentru diverse activități destinate studenților, cum ar fi întâlniri de cluburi studențești, ateliere, evenimente sociale și de divertisment.
  • Sprijinirea Evenimentelor Culturale și Academice: Casa Universitarilor Craiova poate fi disponibilă pentru închiriere pentru diverse evenimente, precum conferințe, simpozioane, nunți sau petreceri private.

În esență, Casa Universitarilor Craiova își propune să fie un loc vibrant, unde se îmbină cultura, educația și comunitatea, contribuind la dezvoltarea culturală și intelectuală a orașului Craiova și a regiunii înconjurătoare.

Blog meet aniversar

„La mulți ani, ASBO!” Vă doresc un an plin de realizări, succese și bucurii în cadrul Asociației Bloggerilor Olteni sau în orice altă activitate vă îndreptați energiile și pasiunile!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram.  Despre mine – blog despre sănătate și stil de viață. 🍷

Blog meet aniversar
Blog meet aniversar
La mulți ani, ASBO!
La mulți ani, ASBO!

Related Posts

Lasă un răspuns