Am câștigat un premiu de la BASF Agricultural Solutions !

Am câștigat un premiu

Recent am fost anunțat pe Facebook că am câștigat Concursul de Etichete din regiunea Muntenia și Dobrogea, o să vă arăt mai jos despre ce e vorba.

                                            Am câștigat un premiu 👍

Desfăcătorul automat – Prestigio Maggiore a fost câștigat de subsemnatul la concursul “Povești cu vinuri românești, Muntenia și Dobrogea, 2021 ” organizat de pagina Facebook BASF Agricultural Solutions.

La început nu am vrut să mă înscriu, pentru că nu mă consider o persoană atât de norocoasă, dar am zis să încerc totuși că nu am nimic de pierdut, iar premiul era superb.  Și exact la câteva zile după înscriere primesc un mesaj în care sunt anunțat că „în urma extragerii am fost desemnat câștigătorul unui  desfăcător automat – Prestigio Maggiore”.  Nu mi-a venit să cred că am câștigat un premiu atât de valoros !

La concursul de frumusețe a etichetelor, am remarcat gama Anca Maria. Anca Maria Vlădoi este cea care a vinificat această gamă și am avut plăcerea s-o cunosc în Craiova la Brânzeturi cum se cuVin Delaco și Domeniul Vlădoi.

Mi s-a spus că o sa fiu anunțat când e trimis coletul, dar se pare că au vrut să îmi facă o surpriză și mai mare și au trimis coletul fără să mă anunțe. Am desfăcut pachetul ca un copil și abia așteptam să văd ce e înăuntru 😇.

Eram la cabinet când a ajuns, așa că am reușit să îi fac o poză ca să vedeți cât de frumos a venit împachetat. Apreciez foarte mult atenția la detalii, îmi place când primesc lucruri ambalate atât de frumos.

Foarte drăguț din partea lor  🤏.  Pachețelul mic a venit ca bonus, ca un mic cadou din partea BASF Agricultural Solutions. Când l-am văzut îmi venea să sar în sus de fericire, atât de mult mi-a plăcut 🥳.  Îmi place la nebunie desfăcătorul automat – Prestigio Maggiore!

Scrierea acestui articol a fost plăcerea mea, nu m-a rugat nimeni să îl scriu.  Am fost atât de încântat de coletul primit și ar fi fost păcat să nu îi dedic o postare pe blog.

Pe această cale le mulțumesc din nou celor de la BASF Agricultural Solutions pentru premiu și îi felicit regulamentul transparent al concursului.  Chiar mi-au făcut o bucurie imensă 😍.

Sunt foarte mândru de acest premiu. Da, m-am simțit fantastic.  Așadar țin din tot sufletul să vă mulțumesc pentru această surpriză plăcută.

Vă place supriza primită?  Vă aștept cu drag comentariile 😘. 

Related Posts

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: