24.000 de aprecieri pe pagina de facebook

24.000 de aprecieri

Dragi Prieteni, pe pagina de facebook ASKineto Fizioterapie Recuperare Medicală am ajuns la impresionanta cifră de 24.000 de aprecieri!

E o bucurie mare pentru mine să văd că împărtășim aceleași valori și idealuri! Nădăjduiesc ca toți cei ce iubesc sănătatea să se bucure de postările de aici. Să avem parte de un an nou în toate zilele vieții noastre!

Iubesc tehnologia, marketingul online și internetul. Sunt kinetoterapeut, iar în timpul liber îmi place să scriu pe blog, să fac sport sau să mă dau cu bicicleta, îmi place la nebunie ce fac.

24.000 de aprecieri ! Va mulțumim !

Este un blog de nișă. Scriu despre ce vreau, când vreau și pentru că vreau. Dacă vreau să fiu rău, sunt rău. Nu încerc să păr simpatic, iar asta nu pentru că aș fi un arogant, ci pentru că pur și simplu nu ești genul meu.

Mă interesează traficul pe site, nu fac reclamă mascată și nu promovez „căcaturi” decât dacă eu cred în ele. Sunt sincer, tranșant și scriu ceea ce gândesc (atunci când/dacă gândesc). Scriu ce simt și nu trebuie să-ți placă.

Blogul este cererea mea de prietenie pentru cei ce se regăsesc în rândurile mele. Ești liber(ă) să o accepți sau să o respingi. Sunt taur şi se vede.

 Mă consider o persoană sociabilă şi plină de viaţă. Zâmbesc deseori şi mă bucur nespus atunci când reuşesc să le transmit şi celor din jur starea mea. Îmi plac oamenii fericiţi şi sinceri.

Detest minciuna şi oamenii duplicitari. Sunt impulsiv în unele situaţii limită şi atunci devin altfel. Îmi recunosc greşelile şi nu ezit să îmi cer scuze.

Am prieteni, puţini, dar valoroşi. În general, îi viaţă, mulţi dintre ei se pierd pe drum. Ei bine, sunt multe de spus, însă nu îmi doresc să vă plictisesc.

Sper să vă placă ceea ce găsiţi pe acest blog şi să mai treceţi pe aici 🙂

Vă pup şi vă îmbrăţişez pe toți! Scrie-mi un comentariu mai jos 😉


24.000 de aprecieri
24.000 de aprecieri
24.000 de APRECIERI
24.000 de aprecieri

Vă mulțumesc că țineți aproape!

Adrian Sora, blog adriansora.ro
Instagram:  fizioterapiecraiova

Related Posts

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: