Ziua de Curățenie Națională. Let’s Do It, Romania.

Let’s Do It, Romania.

Let’s Do It, România. Cum te poți înscrie la Ziua de Curățenie Națională de pe 15 septembrie

Ziua de Curățenie Națională . “Let`s Do It, Romania!“ Let’s Bike It! – Ia-ți bicicleta și pune deșeurile pe hartă pentru

  • Ziua de Curățenie Națională

Premii în valoare de 10 347 RON pentru cei mai implicați bicicliști

Let’s Bike It! va fi organizat în 18 județe, iar punctele de întâlnire vor fi la magazinele Decathlon la ora 8.30.  Calendarul evenimentelor este următorul:

  • 25 august: Iași, Vrancea, Dolj
  • 26 august: Neamț, Ilfov, Timiș
  • 1 septembrie: Botoșani, Suceava, Iași, Cluj, Argeș
  • 2 septembrie: Bacău, Prahova

Regulamentul competiției se găsește pe www.letsdoitromania.ro.

Toate zonele cu deșeuri sunt încărcate în World Waste Platform, prima bază de date despre deșeuri dezvoltată la scală internațională. Aceasta cuprinde informații despre loc, tipuri, originea deșeurilor pentru analiză și pentru a arăta progresul realizat. Zonele cu deșeuri puse pe hartă vor fi curățate de voluntari pe 15 septembrie 2018, Ziua de Curățenie Națională.

Let’s Do It Craiova si Dolj.
Let’s Do It Craiova și Dolj.

Hai să facem curațenie în toată țara, într-o singura zi! Echipa “Let’s Do It, Romania!” a dat startul înscrierilor pentru Marea Curațenie de pe 15 septembrie!

Ziua de Curățenie Națională. Let’s Do It, Romania.

Asbo, împreună cu Let’s Do It, Romania!, acționează într-o direcție care reprezintă o preocupare tot mai importantă a românilor – calitatea mediului. Cele două organizații au anunțat recent lansarea campaniei O Românie curată începe de acasă, care are ca scop încurajarea colectării selective a deșeurilor – un pas decisiv și cu impact pozitiv asupra mediului, atât în prezent, cât și pentru generațiile viitoare.

Campania constă în două etape principale: prima reprezintă un program educațional pentru elevi, format din ateliere interactive și cursuri dedicate colectării selective și reciclării.

Obiectivul acestui program este de a pune bazele și a genera o schimbare durabilă a obiceiurilor de acasă. Campania continuă cu acțiuni concrete de curățare a unor terenuri în comunități.

Campania O Românie curată începe de acasă va continua și în alte comunități, ajutându-i pe locuitori să adopte obiceiurile de reciclare în viața lor cotidiană și să dezvolte o cultură civică a respectului față de natură.

“Viziunea noastră este o țară cu Zero deșeuri, iar astfel  implicarea noastră, în calitate de cea mai mare mișcare socială din România,  Echipa noastră a pregătit și a susținut cursuri eco atât pentru profesori cât și pentru elevi și s-a alăturat pas cu pas acestui proiect lăudabil, cu tot know-how-ul și experiența pe care le avem.

Am creat punctul de plecare și o poveste de succes care poate fi reprodusă și implementată în fiecare oraș care este interesat de educarea generației viitoare în respect față de mediul înconjurător“.

Ziua de Curățenie Națională
Ziua de Curățenie Națională

Dacă v-a plăcut acest articol, alaturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook. Dacă doriți să vă faceți o programare la Clinica noastră sau doriți să aflați mai multe detalii, ne puteți contacta direct la numerele de telefon disponibile în pagina de Contact sau pe binecuvântareaplantelor.

Related Posts

Lasă un răspuns