World Massage Super Cup – Sibiu 21-23.10.2022

Marinela Băjenescu

Sibiul a devenit, pentru trei zile, capitala mondială a masajului 

World Massage Super Cup – Sibiu.  Dragi prieteni, în perioada 21-23 octombrie 2022, adică vineri, sâmbătă şi duminică, Sibiul a fost capitala mondială a masajului!

În acest an, Sibiul a găzduit în premieră Cupa Mondială a Masajului (World Massage Super Cup), dar şi cea de-a III-a ediție a Campionatului Naţional de Masaj din România, evenimente ce au reunit peste 100 de terapeuți din 15 țări.

În calitate de director regional Dolj, am luat parte cu drag la aceste minunate evenimente, inclusiv pentru a o susține pe reprezentanta județului nostru în concurs, terapeuta Marinela Băjenaru, câștigătoarea premiului I la categoria „Swedish”. Am plecat din Craiova la ora 6:00 dimineața în data de vineri 21 octombrie și am ajuns la destinație în jurul orei 10:20, la Centrul Cultural „Ion Besoiu” din Sibiu.

A fost o experiență plăcută, relaxantă, dar și o minunată oportunitate de creștere profesională pentru toți participanții.

Juriul Cupei Mondiale a Masajului/ World Massage Super Cup a fost format din personalităţi recunoscute la nivel internaţional. Marea majoritate a juraţilor sunt medaliaţi la competiţii naţionale şi internaţionale şi organizatori de competiţii naţionale şi internaţionale de masaj.

World Massage Super Cup – Sibiu:  Impresii după eveniment

Concursurile propriu-zise au avut loc în zilele de sâmbătă şi duminică, cu următoarele categorii de masaj: ‘Wellness’, ‘Masaj facial’, ‘Freestyle Western’, ‘Terapeutic’, ‘Swedish’, ‘Freestyle asiatic’ şi ‘Masaj pe scaun’.
LOCUL I la Campionatul Național de Masaj – categoria: ‘Swedish’ a ajuns în Bănie ! 

Terapeuta craioveancă a fost câștigătoarea categoriei Swedish a Campionatului Național de Masaj ediția a III-a care s-a desfasurat în weekend la Sibiu. Craioveanca Marinela Băjenescu, terapeuta „cu mâini de aur” – locul I la Campionatul de Masaj, categoria ‘Swedish’. Deși locuiește în Toscana – Italia, tânăra terapeută, cu o experiență de numai doi ani în tainele masajului, a reprezantat în campionat Craiova, orașul său de suflet. Numeroși pacienți din Toscana, Italia o cunosc şi au apelat la terapeuta Marinela Băjenescu, despre care se spune că are „mâini de aur”.

Marinela Băjenescu
Marinela Băjenescu

 

       Păreri, despre (după) concurs 

 Am întâlnit la aceste evenimente mulți oameni pe care îi apreciam și îi urmăream online și am fost încantați să ne revelăm reciproc secretele profesionale. A fost minunat! Ne-am bucurat să vedem tehnicile folosite de alți terapeuți și să le împartășim pe ale noastre.
  Citește aici : Sibiul, primul oraş românesc care a găzduit Cupa Mondială a Masajului (21-23 octombrie).
MULȚUMIM Sponsorilor care și-au expus produsele la standurile de prezentare:
  • Fiterman Pharma
  • VivaNatura
  • Kosmo Oil
  • MERO Pro
  • SiangPure.Ro
  • Rezervio
  • ORIENT Serbia

 

Un CADOU VOUCHER ÎN VALOAREA DE 300 € a fost dăruit din partea ORIENT Serbia terapeutului orădean Drăghici Daniel, câștigătorul premiului al III-lea la categoria „Masaj terapeutic”.

Drăghici Daniel,
Drăghici Daniel,

Câștigătorii finalei celei de-a III-a ediții a Campionatul Național de Masaj au fost:

  • GABRIEL LIHOACĂ – Campionul României
  • IULIANA CRÂNG – Vicecampioană
  • LAURA ORZAC – locul 3

Despre mine – blog despre sănătate și stil de viață. Să ne citim cu drag! Nu uita să ne urmăreşti pagina de Facebook, contul de Instagram şi să dai share articolului, dacă ţi-a plăcut, desigur!

World Massage Super Cup - Sibiu
World Massage Super Cup – Sibiu

Related Posts

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: