PoftiFest

UPI, Cu Poftă!

Așadar, pe 19 aprilie, noi ca și Bloggeri ne-am bucurat să fim prezenți la PoftiFest (ediția 1) – eveniment organizat de „UPI, Cu poftă!”, o companie românească de import și distribuție a produselor Ho.Re.Ca.

A fost o activitate inedită, în cadrul căreia invitații puteau să deguste mâncărurile în timp ce priveau cum acestea sunt preparate de bucătar. Acest tip de servire poate adăuga o vibrație distractivă și în același timp energică oricarui tip de eveniment. Astfel invitații puteau să se distreze, să învețe lucruri noi și bineînțeles să interacționeze unii cu ceilalți.

UPI, Cu Poftă!

După succesul pe care prima ediție PoftiFest l-a avut înainte de Paşte, organizatorii au hotărât să continue acest proiect pe viitor.

2019 - UPI, Cu Poftă!
2019 – UPI, … Cu Poftă!

Bucătarul Chef Vio a învățat publicul să prepare rapid tot soiul de minunății „UPI, Cu poftă!” Asta înseamnă că nu îți rămân prea multe de făcut, cu toate că ți-am pregătit și câteva rețete unde nu ai neapărat nevoie de ajutor, dacă nu îți dorești acest lucru.

PoftiFest
PoftiFest

Hai să descoperim împreună câteva dintre rețetele culinare pe care le poți pregăti în mai puțin de zece minute, sau în aproximativ o jumătate de oră – de la antreuri, până la desert, trecând și prin câteva rețete de post « selecție de peste 500 de produse destinate industriei Ho.Re.Ca »
Pentru mai multe rețete din aceeași categorie, aruncă o privire și aici.

Când mă gândesc la Sărbători, îmi aduc aminte de copilărie și de bucătăria plină de căldură și mirosuri – în care robotea mămica. Îmi plăcea să trag cu ochiul spre bucatele pregătite, deși știam pe de rost meniul.

1000 de chipuri
1000 de chipuri

Inspiră-te din reţetele „UPI, Cu Poftă!”  testate și recomandate de noi. Personal, îmi plac produsele lor deoarece sunt fără conservanți și nâzbâtii în ele.
Despre mine Blog despre sănătate și stil de viață.

Toate pozele de la eveniment le găsiți: « aici » Dacă ai alte idei, le poți scrie într-un comentariu, să ne inspirăm unii de la alții. UPI, Cu Poftă! Și bucură-te de oamenii dragi nu doar de Sărbători. #AziNuVaMaiFiNiciodată, nu-i așa?

PoftiFest 2019
PoftiFest 2019

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram.

UPI, Cu Poftă!
UPI, Cu Poftă!

Related Posts

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: