Stricăm o generație

Stricăm o generație

Stand Up Badea, Bordea și Micutzu – Stricăm o generație

După interesul crescut pentru show-ul lor de la București – Stricăm o generație – Badea, Bordea și Micutzu vin și la Craiova în octombrie, în cel mai mare spectacol pe care l-au făcut până acum în Oltenia.

  • Sala Polivalentă, Craiova
  • duminică, 7 octombrie, ora 20:00

Badea, Bordea și Micutzu vin la Sala Polivalentă, pe 7 octombrie, cu un show nou de stand up comedy: ”Stricăm o generație”.

Craiovenii îi vor putea vedea pe actorii considerați unii dintre cei mari comedianți din România, pe 7octombrie la Sala Polivalentă în cel mai nou show de stand up comedy al lor, Stricăm o generație.

Este vorba despre un spectacol ”drept la replică” în contextul în care mulți ani performerii de Stand Up Comedy au fost acuzați de folosirea unui limbaj licențios în show-uri, precum și de abordarea directă, și uneori incomodă, a unor situatii din viața tinerilor.

„Stricăm o generaţie” este noul show pe care cei trei comedianţi îl propun publicului, un spectacol „drept la replică” în contextul în care mulţi ani performerii de Stand Up Comedy au fost acuzaţi de folosirea unui limbaj licenţios în show-uri, precum şi de abordarea directă, şi uneori incomodă, a unor situaţii din viaţa tinerilor.

Stricăm o generație

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea : Magazinele Flanco, Orange, Vodafone.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țara.

Dacă vreți să aflați mai multe informații despre eveniment, le găsiți pe evenimentul Facebook.

Spectacolul ”Stricăm o generație” – Badea, Bordea și Micutzu are loc pe 7 octombrie, la Sala Polivalentă din CRAIOVA, începand cu ora 20.00. Online biletele pot fi cumparate online de aici, dar bilete pot fi achizitionate și din rețeaua magazinelor Flanco, Orange, Vodafone.

Related Posts

1 thought on “Stricăm o generație

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: