Sănătate și succes!

Sănătate și succes Blue

Evenimentul va avea loc la data de 15.02.2020, la Hotel Flormang din Craiova, Str. Calea Severinului, nr. 7 B, la ora 16:00

Sănătate și succes Blue Diamond – Un eveniment UNIC, în Craiova, la Hotel Flormang, Str. Calea Severinului, nr. 7 B. Sâmbătă, 15.02.2020, ora🕔16:00, în cadrul căruia poţi afla INFORMAȚII PREȚIOASE despre produse şi oportunităţi, direct de la performerii Blue Diamond!

Speakeri:
Georgian Țuțuianu, Network Manager Blue Diamond💎 Bogdan Serban, Diamant Blue Diamond💎

Cei doi speakeri ne vin în ajutor, prezentându-ne cei mai importanţi factori care ne influenţează major energia şi sănătatea fizică, prin promovarea unui stil de viaţă inteligent şi echilibrat, în care nutriţia, mişcarea, hidratarea, respiraţia şi somnul sunt armonizate.

Conferința este parte din programul Blue Diamond, care reprezintă brandul unui concept integrat şi echilibrat de viaţă, ce se manifestă cultural, social şi educaţional, luând în calcul unicitatea şi libertatea fiecărui individ în parte.

Conferinţa este dedicată persoanelor active, dispuse să facă schimbări mici, care provoacă rezultate mari în modul în care trăiesc şi care vor să descopere:

– Care sunt cei mai importanţi factori care le influenţează metabolismul (cum acumulează şi cum eliberează corpul lor energia)?
– Cum evită combinaţiile nefericite din alimentaţie, astfel încât să se simtă mai puţin obosite după masă?
– Cum funcţionează imunitatea?
– Care sunt cele câteva obiceiuri care le împiedică să ducă, în mod constant, o viaţă sănătoasă?
– Care sunt cele câteva soluţii pentru a elimina nopţile în care au somnul agitat?
– Care sunt cele câteva trucuri care le pot ajuta să aibă un nivel de energie ridicat, în fiecare zi?
– Cum să evite să ajungă în starea de “burnout” (oboseală cronică generalizată)?

Conferinţa este dedicată celor care:

  • doresc să înveţe lucruri practice, nu doar să asculte pasiv o prelegere teoretică
  • vor să afle care sunt cele mai frecvente mituri despre nutriţie, pentru a le scoate din rutina zilnică
  • îşi doresc să înveţe cum funcţionează corpul lor
  • au nevoie de claritate în ceea ce priveşte factorii care ne influenţează sănătatea fizică
  • nu dispun de timpul necesar pentru a atinge un nivel optim de sănătate fizică
  • cred într-o abordare preventivă (nu simptomatică) a sănătăţii

Sănătate și succes Blue Diamond💎

Corpul este ca un templu propriu, individual. Vă aşteptăm, aşadar, pe 15 februarie, ora🕔16:00, la Hotel Flormang Str. Calea Severinului, nr. 7 B, alături de noi pentru a înţelege ce putem face spre a ne ajuta corpul să parcurgă mai ușor etapele importante de vârstă pe care le traversează de-a lungul vieţii. Trebuie să descifrăm, înainte de toate, ce se întâmplă concret în interiorul lui. Acces GRATUIT! Locuri limitate!

Pentru o bună organizare, vă rugăm confirmaţi participarea printr-un mesaj la adresa de e-mail: adriansoraa@yahoo.com sau la telefon : 0761 911 697 sau 0751 157 304 (menţionaţi nume şi număr de telefon) – Sănătate și succes Blue Diamond 💎

Despre mine – blog despre sănătate și stil de viață. Să ne citim cu drag, nu uita să ne urmăreşti pagina de Facebook, contul de Instagram şi să dai share articolului, dacă ţi-a plăcut, desigur!

Sănătate și succes Blue
Sănătate și succes Blue

Related Posts

Lasă un răspuns