Osteopatie și chiropractie – iTHRUST MASTERCLASS

Osteopatie și chiropractie - iTHRUST MASTERCLASS

O nouă specializare iTHRUST MASTERCLASS

Osteopatie și chiropractie – iTHRUST MASTERCLASS – Bine v-am regăsit, dragii mei! Dragi prieteni, am ajuns din nou la cursul iTHRUST CLASSROOM MASTERCLASS – PITEŞTI : 27-28-29 MAI 2022 .

Voi reveni cu încă un articol despre: următorul, curs de Ostepatie iTHRUST MASTERCLASS cu renumitul Doctor Osteopat Giovanni Bonfanti, care va fi organizat în România în luna decembrie 2022. Pentru detalii, accesați aplicația WhatsApp la nr. de telefon.

Îmi place să scriu articole pe blog unde-mi „aștern” minuțios întreg sufletul și simt cum devin liber. Îmi place să vorbesc cu prietenii, să-i fac să zâmbească! Îmi place să postez pe facebook. Am scris pe blog & facebook și zeci de oameni m-au întrebat detalii așa, că am hotarât să povestesc mai pe larg cum a fost la curs.

Osteopatie și chiropractie – iTHRUST MASTERCLASS:  GENERATIE HVLA TEHNIQUE, OSTEOPATHY

Un curs foarte util, cu informații de un real folos. Organizatorii cursului foarte bine pregătiți, cu reale competențe în domeniu, pasionați de domeniul lor, pasiune care a generat un cadru de lucru plăcut și a facilitat schimbul de experiență între participanți. Dr. GIOVANNI BONFANTI & ADNAN KOJIC au prezentat atât teoretic, cât și practic, au livrat informația în așa manieră încât lucrul în echipă este facil. S-a lucrat practic foarte mult, astfel, informația s-a înteles și fixat mai ușor. O mulțime de lucruri utile, doi traineri excelenți și mult profesionalism.

Tehnicile de chiropraxie, osteopatie sunt pentru recuperarea după diverse afecțiuni ale coloanei și articulațiilor, luxaţii, entorse, cifoze, scolioze, discopatii, anumite hernii de disc, cefalee, alte afecţiuni datorate unor cauze mecanice.

Felicitări organizatoarei, fizioterapeut Anamaria Dragomirescu.

Și de această dată  Binecuvântarea Plantelor a fost alături de cursanți cu multe CADOURI toate aceste produse fiind disponibile pe Binecuvantarea Plantelor.

Dacă ți-a plăcut acest articol, dă-i un share ca să îl impărtășești și cu prietenii tăi.

Mulțumim tuturor celor care au participat. Sunt recunoscător organizatorilor acestui curs pentru că am avut șansa să perfecționez numeroase practici extraordinare, pe care le folosesc în cabinetul meu de recuperare.

Gânduri bune și zi minunată plină de inspirație vă doresc toutor celor care ați fost alături de mine până la finalul articolului! Despre mine – blog despre sănătate și stil de viață. Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Osteopatie și chiropractie - iTHRUST MASTERCLASS
Osteopatie și chiropractie – iTHRUST MASTERCLASS

Related Posts

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: