Ocna Sibiului: petrecere și relaxare

Doar ce m-am întors din mini vacanța la Ocna Sibiului, și m-am gândit să vă povestesc puțin cum a fost acolo.

Ocna Sibiului, un loc miraculos unde poți să te bucuri de frumusețea și minunile terapiilor naturale din jurul respectiv. Eu m-am convins cât de minunat a fost și încă ceva, nu am fost singur la Pensiunea Casa Iulia, ci cu o parte din comunitatea Blue Diamond

Dintre minunile naturii, folosite în tratarea diverselor afecțiuni am aflat de la Rau Razvan că în zonă sunt ape sărate, multe lacuri și nămol. Apa sărată este folosită în tratamentele reumatice, ginecologice și neuromotrice. În general vara vin turiști să viziteze Ocna Sibiului, având afecțiuni pot să folosească nămolul.

Viața este frumoasă când ai prieteni, iar eu aleg să fiu prieten cu cei care mă înțeleg, mă ascultă și mă acceptă pentru ceea ce sunt, mulți sau puțini nu mai contează, virtuali, nonconformiști, nici atât. Iată cum relațiile de prietenie ne pot face viața mai frumoasă .

Prietenii buni ne dau sănătate, în cel mai concret sens. Prietenii sunt cei care te ascultă, te înțeleg și îți dau un sfat obiectiv. Cu prietenii poți avea discuții mai deschise, nu-i așa?

Vreau să mulțumesc tuturor prietenilor mei pentru sprijin și ajutor. Fără voi nu aș fi putut să ajung până aici! Purtând în suflet atmosfera specifică sărbătorilor zilelor de naștere, alături de prieteni mă simt cu adevărat fericit! Vă urez tuturor pace în suflet la acest început de an 2018, cu respect și valoare La mulți ani!

Mulți ani trăiască! Mulți ani traiască!

Felicitări Codruț Vasescu unde, ai împlinit frumoasa vârstă de 35 de ani (network manager al companiei BLUE DIAMOND ) a avut parte de o super petrecere alături de cei mai apropriați prieteni, îți doresc să fii sănătos și La mulți ani! Managerul a adus tortul de ciocolată, exact pe placul lui. Petrecerea lui Codruț, îi bucura pe toți, a făcut atmosferă de sărbătoare și și-a distrat invitații.

Voi alege câteva poze, mi-e ciudă puțin pentru că nu am apucat să fac poze cu toată echipa ( eram destul de ocupat ba cu una ba cu alta)

Ocna Sibiului

Prietenii mei au dansat, au socializat și au mâncat multe preparate tradiționale culinare, unde am dat și eu o mână de ajutor. A fost o petrecere reușită. Am știut ce să preparăm, nimeni nu s-a plictisit, s-au simțit confortabili cu bufetul suedez unde au fost gustări calde și reci. Prietenii au venit să mănânce bine și să se simtă bine împreună. A fost weekendul perfect. După ce toată lumea a muncit cu spor, ne-am așezat la masă! A fost o masă de care îmi voi aminti mereu. Am cunoscut oameni minunați pe care ii voi reîntâlni cât mai curând!După toate am ales să mă relaxez la Jacuzzi,  ciubărul care avea apă fierbinte și fiind benefic pentru sănătate, am dormit bine după pot zice, mă luase somnul când să ies am si căzut la iesire din el , ploua și era frig afară dar eu îmi îmbunătățeam întreg corpul cu apa sărată a ciubărului. Nu am stiut ce este stresul mental sau fizic, simțeam că plutesc aveam o piele fină. A fost excelent m-am simțit ușor în apă nu aveam niciun stres, aveau cei din jur și spuneau mai stați mult? Dacă nu știați apa fierbinte și sărată alungă tensiunile musculare și articulare și este un remediu bun pentru a ne încălzi corpul după o zi de muncă la bucătărie.  Pentru mine  a avea prieteni este un lucru minunat. Mie îmi place să am mulți prieteni și să mergem în vacanțe. Voi avea amintiri minunate și ne vom aduce aminte cu plăcere de diversele întâmplări mai mult sau mai puțin amuzante. Nu pot concepe viața făra prieteni și îmi doresc să am câți mai mulți prieteni adevărați. Bogăția spirituală se măsoară în prieteni adevărați.

Related Posts

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: