Moldova Nouă și Clisura Dunării

Moldova Nouă și Clisura Dunării

Sâmbătă de dimineață am plecat la drum …

Moldova Nouă și Clisura Dunării: Am primit un telefon de la Cosmin Adrian Terapeut cu mențiunea: să particip la Inaugurarea unui cabinet de Masaj și Terapii Complementare în Moldova Nouă, în calitate de director în Asociația de Masaj și Terapii Complementare.

M-am întâlnit în Craiova cu Raluca Magdalena Milea și mama ei, la ora 11.30 și am plecat pe Clisura Dunării, era frumos afară de făcut poze, ne-am bucurat de peisajul deosebit. Peisajul face toți banii. Dacă vreți să vedeți zona, e un sezon bun pentru așa ceva. Clisura Dunării este printre cele mai extraordinare zone din întreaga Europă și chiar din lume.

Duminică a doua zi, : am participat la Inaugurarea unui cabinet de Masaj și Terapii Complementare în Moldova Nouă cu ocazia sărbătorii de 1MAI, „Ziua Internațională a Muncii”.
Terapeutul Cosmin Adrian oferă sedințe de masaj. Terapeutul Cosmin Adrian, care practică masajul  în Timişoara, va oferi şedinţe de masaj celor care au nevoie de acest tip de tratament de specialitate. Cei care doresc să-și facă o programare pentru şedinţe de masaj pot suna la numărul de telefon: 0743.100.628.

Raluca Magdalena Milea este certificată ca tehnician maseur, fizioterapeut și asistent medical. Cu experientă de peste 20 de ani cu pacienți și peste 10 000 de sedințe de (fizio)terapii și masaje. Vice-campion național al României la masaj în anul 2019, medaliat cu argint.

2020-Medalie de bronz la Campionatul Internațional
2021-Jurat la Campionatul Național de Masaj din Romania ediția a-II-a
2021-Medalie de aur la categoria Facial la Campionatul Latin
2021-Medalie de bronz la categoria Masaj Sportiv la Campionatul Latin
2021-Medalie de argint în finală la Campionatul Latin
2021-Medalie de aur la categoria Swedish la Campionatul Internațional Online

Mult succes în activitate! 🇷🇴

O puteți urmări pe Raluca şi pe pagina de facebook: Masaj si Terapie

Dacă vreodată v-ați propus să vizitați aceste locuri, trebuie spus că nu veți fi dezamagiți, natura își arată aici multe dintre frumusețile sale și vestigiile istorice care au dăinuit peste secole. Deoparte și de cealalaltă a Dunării există atracții, dar astăzi o să ne oprim la cele de pe partea românească a fluviului și în primul rând o să aruncăm o privire către orașul Moldova Nouă.

Moldova Nouă și Clisura Dunării

Moldova Nouă, oraș situat în partea de sud a județului Caraș-Severin, în partea de vest a Defileului Dunării, fiind în același timp și port la Dunăre. Se învecinează la vest cu comuna Pojejena, la est cu comuna Coronini, la nord cu comunele Girnic și Carbunari, iar la sud pe toată lungimea teritoriului cu fluviul Dunarea, ce formeaza granița naturală cu Iugoslavia.

Rămâne să veniți aici, să vedeți cu ochii vostri aceste frumuseți, să descoperiți comori ale naturii și cine știe, poate vrajiți de minunile locurilor să ramaneți aici. Sunt sigur că nu veți regreta.

Urmărește-ne pe paginile noastre de Instagram și Facebook pentru a fi la curent cu noutățile. Pentru mai multe informații privind tratamentul medical și pentru programări vă rugăm să ne contactați. Despre mine – blog despre sănătate și stil de viață.

Cu prietenie,

Kinetoterapeut Adrian Sora – director regional AMTC

Related Posts

Lasă un răspuns