Miami Bici – Premieră de gală

Miami Bici

„Miami Bici” – Proiecția de gală a filmului de comedie a avut loc la Cinema VIP Electroputere, unde numeroși spectatori au avut parte de o întâlnire cu actorii. Filmul a ajuns în cinematografele din toată țara.

„Miami bici”: Pot spune că a fost cea mai mare premieră de gală a unui film românesc ce a avut loc la Inspire Cinema VIP Electroputere din Craiova. Mulți invitați au fost prezenți la eveniment și s-au bucurat din plin de filmul de comedie „Miami Bici”, produs de Codin Maticiuc și Matei Dima, în regia lui Jesus del Cerro.

Am avut parte de șampanie, Candy bar și panouri decorate cu elemente exotice care ne-au purtat pe noi toți cei prezenți de-a lungul serii pe plajele din Miami. Premiera de gală a fost marcată de mai multe surprize pregătite de organizatori, iar filmul a primit la final reacții extraordinare din partea celor prezenți.

Codin Maticiuc și (BRomania) Matei Dima, sunt personajele principale ale peliculei. Ei au fost prezenți la Inspire Cinema VIP Electroputere, unde și-au primit cu entuziasm invitații, au făcut poze cu ei și au vorbit despre parcursul poveștii Miami Bici, de la idee până la film.

Miami Bici

Printre invitații galei de premieră a filmului s-au numărat influenceri, oameni de televiziune, printre care și Asbo, plus mulți alții.

După povești și interviuri, invitații au fost conduși în sala de cinema pentru vizionare, iar comedia a fost apreciată și, mai ales, aplaudată.
Miami Bici

Este un film românesc independent cu buget mare, iar acest lucru se reflectă în calitatea tehnică a acestuia. Și, în același timp este cea mai bună comedie românească de după revoluție. Îmi doresc ca: Lumea să meargă și să-și facă propria impresie, pe care apoi să mi-o comunice. „Accept orice părere și critică de la cei care au văzut filmul”, a declarat Codin Maticiuc. Realizarea acestui film reprezintă un vis împlinit pentru Codin, care a presupus foarte multă muncă și dedicare.

Miami Bici

Matei Dima spune că este o comedie pură «Miami Bici». „Este un film despre doi băieți năzdrăvani care pleacă să facă bani și intră în bucluc. Mi-ar plăcea ca publicul să se simtă bine când se uită la el și să plece din sala de cinema cu un zâmbet pe buze, gândindu-se că, uite, se poate și în România!”.

Miami Bici

În filmul “Miami Bici”, Matei îl interpretează pe Bilă, un tânăr care descoperă pentru prima dată America, personaj în care Matei se regăsește pe alocuri.

Comedia spumoasă, situațiile controversate și replicile pline de umor de calitate românesc au adus zâmbetul pe fețele fiecărui spectator.

MIAMI BICI – Official Movie Trailer

Din distribuție fac parte atât cunoscuți actori români precum Matei Dima, Florin Piersic Jr, Letiția Vlădescu, cât și actori străini precum Arami Malaise, Chloe Malaise și Rene Toledo Jr. 

Miami Bici
Miami Bici

Despre mine – blog despre sănătate și stil de viață. Să ne citim cu drag, nu uita să ne urmăreşti pagina de Facebook, contul de Instagram şi să dai share articolului, dacă ţi-a plăcut, desigur!

Related Posts

Lasă un răspuns