Voi fi membru fizioterapeut în Colegiul Fizioterapeuților din România

Colegiul Fizioterapeuților din România

A fost o perioadă dificilă, în care mi-am testat capacitatea de rezistență la stres fizic și psihic, cu consecințe atât în planul sănătații cât și în echilibrul meu general, am luat hotărârea de a fi membru fizioterapeut.

Contactul cu trei specialiști în domeniu m-a determinat să îmi pun alte și alte întrebări. În căutarea unor răspunsuri și soluții pe care Facebook-ul nu mi le oferea, … am decis să fiu membru fizioterapeut și să mă înscriu la Colegiul Fizioterapeuților Dolj

Pentru mai multe detalii accesați site-ul: https://colegiulfizioterapeutilor.ro/

Uneori se întâmplă să scriu câte un articol pe diverse teme pe care cititorii mei îl consideră util. Rareori primesc câte un mesaj pe Facebook în care mi se mulțumea pentru articolul respectiv. Este adevărat că mă simt bine când primesc astfel de mesaje și comentarii însă mă simt și mai bine atunci când văd că un cititor îmi consideră informația utilă și dorește să o împărtășească și altora.

Ești fizioterapeut, Kinetoterapeut, balneofizioterapeut, etc…

Ești un fizioterapeut cu experiență sau la început de carieră? baneofizioterapeut…sau poate un Kinetoterapeut ambițios? Știi că mai multe creiere funcționează mai bine decât unul singur? Ești curios să afli cum rezolvă colegii tăi cazurile, cum ai putea aplica noi paradigme, cum se poate extinde piața fizioterapiei spre beneficiul tuturor?

Colegiul Fizioterapeuților din România
Colegiul Fizioterapeuților din România (membru fizioterapeut)

Ne vom sfătui săptămâna viitoare toți terapeuții din judet care doresc să participe, în vederea identificării principalelor problemele cu care ne confruntăm în acestă perioadă de tranziție și găsirea unor soluții adecvate, care să fie în beneficiul tuturor!

… Mai pe scurt: cum să înflorești dincolo de paginile manualelor de terapie.

Important să dați share

Știu că mulțumirea ar putea fi arătată printr-o distribuire. Nu vreau să cer cititorilor distribuiri pe gratis ci doar atunci când considerați că un articol chiar merită citit și de către alții. Social media este foarte importantă pentru un blogger.

Ședința Colegiului Fizioterapeuților Dolj

Ședința Colegiului Fizioterapeuților Dolj va avea loc miercuri, 14.03.2018, începand cu orele 19:30, în aula mare din incinta Facultății De Educație Fizică Și Sport Craiova! Va așteptăm!

 

 

 

Related Posts

8 thoughts on “Voi fi membru fizioterapeut în Colegiul Fizioterapeuților din România

 1. După ce ați aruncat cu pietre Si ati scuipat, acum veniti de partea *cealalta* si o sa vedeti lucrurile din cu totul alta perspectiva, cea corecta din punctul meu de vedere.

  Sunt curios cum o sa recititi posturile dvs cu Demisia&stuff din postura de membru al colegiului.

  1. Mulțumesc, celor care v-ați rupt câteva minute și ați citit gândurile mele, am văzut nemulțumirea unor persoane pe Facebook, şi eu am fost nemulțumit și într-un final am vorbit cu 3 specialiști în domeniu, și mi-au explicat cum stă treaba. Acum hai să-ți spun un secret, gura lumii e rea, spurcată, duhnește a măsele stricate, turuie mult prost și fără rost îți vrea doar răul, nu se oprește niciodată și nu poată fi închisă nici dacă torni în ea tot betonul din lume.

    1. „Vreau să fiu profesionist!” Eu cred că fiecare fizioterapeut are dreptul la dezvoltare, la educaţie şi la implicare. Şi mai cred că toţi terapeuții ar trebui sprijiniţi să poată arăta potenţialul lor maxim, în toate aspectele vieţii. Dacă doriţi să participaţi la acest proiect vă rugăm să luați legătura cu Colegiul teritorial.

     1. Ok am inteles asta din mesajul de mai sus. Vom avea alte salarii sau ce?
      In articolele anterioare aveati argumente extrem de puternice, iar acum,spuneti doar de profesionalism etc. Vrem argumente clare,pe romaneste ce v-a facut sa va inscrieti?
      Vor fi sau nu cursurile platite de noi fizioterapeutii ?
      Va trebuii sa facem sau nu master mai nou, ca sa ne putem inscrie si functiona?
      Pana acum ziceati de COR ,ca suntem diferiti ca :
      Kinetoterapeut 226405,
      Fizioterapeut 226402,
      Fiziokinetoterapeut 226401,
      Profesor CFM 226405.
      Acum nu mai suntem sau cum?
      Spuneti-ne si noua ce v-au spus cei 3 specilaisti la telefon!
      Ori a-ti fost mitut ori assasinat si cineva scrie in locul dumneavoastra! Atfel nu imi pot da seama ce s-a intamplat.

 2. „Buna ziua”, „vă las să stați de vorbă cu specialiști din orașul Dvs. sau aveți varianta asta … de nu ? … ” Ați încercat să luați legătura cu Colegiul Teritorial? Apoi veţi fi lămurit. Dacă cereți răspunsuri pe la alte persoane nu veți fi convins. O zi bună pe mai departe.

Lasă un răspuns