Leroy Merlin al doilea magazin din Craiova

Noul magazin Leroy Merlin Craiovița va fi situat pe Calea Severinului, nr. 36A, pe locul fostului magazin bauMax din Craiova.

Suntem foarte mulţumiți de performanţa magazinului din Craiova, al doilea magazin din oraş.

Magazinul LEROY MERLIN Craiova va fi deschis de luni până sâmbătă între orele 07:00 – 21:00 și duminică între orele 09:00 – 20:00. Cu ocazia lansării, retailerul a pregătit oferte unice, în număr limitat, valabile doar în magazinul din Craiova.

Leroy Merlin deschide un nou magazin
LeroyMerlin deschide un nou magazin în Craiova

LEROY MERLIN ajunge la o rețea de 17 magazine în România

LEROY MERLIN, unul dintre cei mai puternici jucători din piața europeană de bricolaj, odată cu magazinul din Craiova ajunge la o rețea de 17 unități.

Bloggerii craioveni la LEROY MERLIN
Bloggerii craioveni la LEROY MERLIN

„Suntem foarte mulțumiți de modul în care primul magazin din Craiova a fost primit de către zona de sud a țării, de aceea am decis ca la jumătatea acestui an să deschidem cel de-al doilea magazin. Locuitorii din Craiova sunt foarte întreprinzători și alocă timp și bugete pentru construcția și decorarea caselor.” – a declarat Frederic Lamy, Directorul General LEROYMERLIN

Magazinul are o suprafaţă de 11.200 metri pătraţi, o gamă de 30.000 produse şi peste 380 locuri de parcare.

”Pentru amenajarea magazinului s-au golit zilnic opt autocamioane, iar la finalul celor două luni de aprovizionare şi pregătire pentru marea deschidere au fost descărcaţi 21.000 de paleţi cu marfă transportaţi în 500 de autocamioane”, se arată în comunicat.

Cei 100 de angajaţi ai magazinului vor oferi clienţilor consiliere la raft pentru achiziţionarea produselor şi soluţii personalizate de amenajare sau reamenajare a casei şi grădinii.

LeroyMerlin Craiovița

În această seară a avut loc deschiderea celui de-al doilea magazin Leroy Merlin din Craiova. Noul magazin este poziționat în cel mai mare cartier din Craiova, în Craiovița. Primul magazin este Găzduit în cadrul Centrului Comercial Electroputere Mall.

Leroy Merlin Craiovița
Leroy Merlin Craiovița

Odată cu noul magazin din Craiova, rețeaua LeroyMerlin din România ajunge la 17 unități cu peste 2000 de angajați în București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara și Oradea.

Leroy Merlin Craiovița, bloggerii craioveni
Leroy Merlin Craiovița, bloggerii craioveni

Sunt tare mândru. Felicitării 🙂 LEROYMERLIN !!

A fost o seară minunată de care îmi voi aminti mereu. Am cunoscut oameni minunați pe care sper că îi voi reîntâlni cât mai curând !!!
Toate pozele de la eveniment le găsiți:  aici

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de FacebookDacă ți-a plăcut acest articol aș aprecia să dai un like iar dacă consideri că informația e relevantă și pentru prietenii tăi să dai și un share!

Aștept cu interes comentariile tale.
O seară excelentă îți doresc!

 

Related Posts

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: