Lansarea la nivel național a noilor directori ai Asociației de Masaj și Terapii Complementare

Lansarea la nivel național a noilor directori AMTC

Lansarea la nivel național a noilor directori AMTC În acest weekend la Păltiniș, județul Sibiu, a avut loc reuniunea la nivel național a Asociației de Masaj și Terapii Complementare – întâlnirea națională a directorilor regionali, ocazie de mers la munte, într-un cuvânt o bine meritată excursie.

Drumul pâna la Sibiu l-am parcurs cu bine, deși a fost puțin obositor pe Valea Oltului, unde am prins niște blocaje în trafic. Odată ajuns la Sibiu, împreună cu Valeriu Cristian Barbuica, Directorul Regional Gorj, am urcat către Paltiniș.

Am ajuns și ne-am cazat la Aria Păltiniș, o locație plăcută din toate punctele de vedere. Am ajuns cu bine, fiecare la camera lui. Eu am făcut un duș rapid. M-am echipat, am mai stat puțin să apară și restul colegilor, apoi am mers la masa din restaurant, unde am luat prânzul cu toți directorii regionali.

A urmat lansarea la nivel național a Asociației de Masaj și Terapii Complementare. Evenimentul a fost organizat de Asociația de Masaj și Terapii Complementare, al cărei președinte este Iulian Motoc. Pe lângă tradiționalele discursuri și prezentarea noilor directori, programul a cuprins sesiuni demonstrative cu tehnici de masaj, precum și interviuri cu membrii asociației. Spre seară a urmat cina și dansul.

https://www.facebook.com/asociatiademasaj/videos/2344093455730794

Lansarea la nivel național a noilor directori AMTC – Pensiunea Aria, Păltiniș

În Păltiniș veți găsi o atmosferă care sigur vă va destinde și reface forțele, veți cunoaște balsamul naturii în intimitatea ei și o adevarată sursă de sănătate.

Casa de vacanță Aria se află în stațiunea Păltiniș, la aproximativ 32 km de orasul Sibiu, un importat punct de atracție pentru iubitorii de munte și vacanțe în aer liber, atât pe timpul verii cât și în timpul iernii. Stațiunea este situată în munții Cîndrel, la o altitudine de 1442m. La Pensiunea Aria Păltiniș puteți juca tenis de masă și biliard. Mi-a plăcut și micul dejun tip bufet.

Duminică: Am dat și eu un interviu video. Am răspuns la întrebări dintr-un foc pentru că, odată ce am început să vorbesc, nu m-am mai putut opri. A ieşit un interviu bun, cel puţin din punctul meu de vedere. Mi-a făcut plăcere să răspund, cu atât mai mult cu cât am povestit despre mine și profesia mea. Pe scurt, a fost un week-end reușit.

Mulțumesc Binecuvantarea Plantelor pentru produsele cadou !

Cu prietenie,

Kinetoterapeut Adrian Sora – director regional AMTC

Despre mine – blog despre sănătate și stil de viață. Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Lansarea la nivel național a noilor directori AMTC
Lansarea la nivel național a noilor directori AMTC

Related Posts

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: