Impresii după concert

Plácido Domingo Jr. & friends

Plácido Domingo Jr. & friends

❣ Impresii după concert – atât de mult mi-a plăcut concertul Plácido Domingo Jr and friends, încât n-a mai contat nimic altceva. Atât de multă bucurie și energie era în modul lor de a se raporta la public și de a cânta, încât era imposibil să reziști fără să te implici în concert (am făcut peste 500 de fotografii și live pe facebook la o melodie).

Plácido Domingo Jr.
Plácido Domingo Jr.

Plácido Domingo Jr. pasiunea pentru muzică a luat naștere de la o vârstă fragedă, în special datorită celor mai bune și reprezentative voci de operă cu care a intrat în contact. Tatăl său este cunoscutul tenor și dirijor, Plácido Domingo.

Impresii după concert
Impresii după concert

Pe Laura Bretan, o urmăresc de ani buni. Pe orice scenă a lumii s-ar afla, această tânără exprimă delicatețea sufletească, curăția angelică, forța interioară și eleganța vestimentară a unui artist deja consacrat. Publicul o iubește și i-a acordat încrederea atât în România, cât și-n Statele Unite.

Laura Bretan
Laura Bretan

Publicul Sălii Polivalente s-a bucurat, de o interpretare vocală impresionantă și plină de emoție.  O combinaţie de muzică clasică și de ritmuri, care amintesc de epoca swing, îmbinate cu o bază solidă de jazz și un aranjament orchestral fluent, ducând clasicul crossover într-o direcție cu totul nouă.

Irina Polivanova
Irina Polivanov

Profund impresionat de publicul din Craiova, imediat după concert, Plácido Domingo Jr. & friends au transmis un mesaj fanilor : „Wow ” ! Am rămas fără cuvinte. Mulțumesc, Craiova! Mulțumesc! Mulțumesc! Mulțumesc!

Vă mulțumesc pentru suport, pentru dragostea voastră. A fost un concert uimitor. Mulțumesc încă o dată! După concert, entuziasmul rezistă 🙂
După concert, Plácido Domingo Jr. & friends s-au fotografiat alături de fani şi au rămas în Sala Polivalentă pentru un „Foto-Shooting” alături de fanii lor…

Vezi ce a scris despre acest eveniment și bloggerul Cristi Nedelcu!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram.

Impresii după concert
Plácido Domingo Jr. & friends

Related Posts

1 thought on “Impresii după concert

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: