Impresii ♪ Craiova Jazz Festival ♪

Craiova Jazz Festival

Impresii – ca să ştii dacă merită să mergi şi tu data viitoare!

Impresii – ♪ Craiova Jazz Festival : dacă nu ai ajuns săptămâna aceasta la Filarmonica ”Oltenia” din Craiova îți spun eu cum a fost și de ce trebuie să mergi data viitoare!

Cea de a patra zi a Festivalului de Jazz de la Craiova a continuat în aceeași notă pozitivă ca prima. Din nou muzică bună și interpreți de top ai genului.

Artiștii au interacționat foarte bine cu publicul care a fost extrem de receptiv. Au fost foarte mulți oameni implicați, a contat mult energia lor și faptul că ne-am sincronizat bine cu toții, le mulțumim pentru asta. Experiența ♪ Craiova Jazz Festival ne-a demonstrat tuturor încă o dată că orașul este unul al artelor.

În cercul meu restrâns de prieteni sunt cunoscut drept « băiatul festival » cam de vreo câțiva ani încoace, de când au început să ia amploare festivalurile în Craiova. De atunci pot să spun că nu am ratat nicio ediție. 

Nu știu dacă am îmbătrânit eu odată cu edițiile de ♪ Craiova Jazz Festival sau generația tânără (și aici mă refer la copii de 15-16 ani) are voie mult mai devreme la evenimente de acest gen.

Chiar dacă ești la prima ediție sau veteran al festivalurilor, o să îți spun de ce merită să profiți cel puțin odată în viață de experiența ♪ Craiova Jazz Festival. Dar oricât de multe ți-aș arăta sau povesti, trebuie să mă crezi că nu ai cum să înțelegi complet atmosfera, dacă nu ești acolo.

Pe scenă au urcat nume mari de artiști internaționali și am avut parte de o diversitate a genurilor, după cum ne-am obișnuit în fiecare an, plus o mulțime de alte actvități interactive și inedite oferite de brand-urile prezente în perimetrul festivalului.

Impresii – Craiova Jazz Festival – Ediția de anul acesta a venit cu mai multe expriențe la înălțime.

Îmi plac momentele când artiștii coboară de pe scenă, contopindu-se cu publicul. Nu mai sunt doar niște oameni care cânta la niște instrumente, ei devin una cu spectatorii. Muzica și atmosfera m-au adus alături de mulți oameni faini, care îmi împărtășesc pasiunea pentru festivaluri.

A fost interesant, inedit, minunat, necesar! M-am simțit extraordinar. Craiova avea nevoie de așa ceva. Sunetul a fost foarte bun, toate s-au aliniat bine. Craiova Jazz Festival este un proiect realizat cu sprijinul Primăriei Craiova.

Dacă ați ieșit în această vineri prin centru, ați văzut cum ar putea arăta Craiova – un oraș mai prietenos cu două zile de Prietenie Bergenbier în Piața Mihai Viteazul.

Piața Mihai Viteazu e probabil cel mai popular loc de promenadă, pe la Mercur se adună lumea la terase, în English Parc iese lumea la plimbare. Dar în această săptămână, cu evenimentele aduse de Jazz la Filarmonica ”Oltenia” Craiova, s-au populat și câteva locuri din oraș care altfel sunt doar spații de tranzit ori destinații pentru cei care au vreo treabă la o adresă în zonă, nicidecum locuri de popas la o bere 🍺 sau două🍻.

În urmă cu ceva timp, am publicat articolul: Craiova Jazz Festival, la a treia ediţie . Anul trecut a avut loc: Craiova Jazz Festival, ediţia a II-a.

Până la ediția următoare ♪ Craiova Jazz Festival, privim retrospectiv și nostalgic la poze și instastory-uri, dar ne pregătim mai din timp pentru ce urmează. În urmă rămân doar poveștile și magia!

Acest articol reprezintă o opinie subiectivă a autorului care a luat parte la ♪ Craiova Jazz Festival. Unele experiențe ale altor participanți pot fi total diferite de cele expuse mai sus.

– Intră în comunitatea celor pentru care (muzica) sănătatea e o parte importantă din viață, printr-un Like la pagina noastră de Facebook!

Craiova Jazz Festival
Craiova Jazz Festival

Related Posts

1 thought on “Impresii ♪ Craiova Jazz Festival ♪

Lasă un răspuns