Grădina Botanică din Craiova – cursul de fotografie

Foto în grădina botanică

 Posibil că nu ești un cunoscător al speciilor de plante, cu siguranța o vizită la grădina botanică din Craiova te va face să te îndragostești de câteva exemplare de acolo.

În weekendul care tocmai a trecut ne-am scăldat în soare și ne-am bucurat de o explozie de flori și culori în Grădina Botanică din Craiova. În weekend am avut o vreme superbă la Craiova și o energie de fotografie, exact așa cum îi stă bine unei zile de Duminică. Da, e adevărat și am și probe și poze grăitoare!

Curs de fotografie
Curs de fotografie

Duminică am fost la Grădina Botanică, cu cei de la cursul de fotorafie. Mult verde, soare afară, flori cât cuprinde, un eveniment reușit, o expoziție de artă florală „Flori de…Florii în Grădină”,…cam asta a fost rețeta noastră pentru un weekend reușit. Recomand din când în când rețeta, oricui se simte obosit sau lipsit de vlagă.

Despre Gradina Botanică din Craiova

Cât despre Gradina Botanică din Craiova, lucrurile sunt simple. Este o opțiune de luat în calcul atunci când vă petreceți weekendul în Craiova.

Indiferent că preferi speciile cu flori mari, înmiresmate, pe cele exotice, cu țepi sau carnivore, în Gradina Botană din Craiova le vei întalni pe toate și vei avea ocazia să le studiezi îndeaproape pe fiecare dintre cele care îți vor atrage atenția.

Grădina Botanică
Grădina Botanică

Fie mai mari sau mai mici, în culori aprinse sau nuanțe ceva mai palide, cu un parfum pregnant sau unul discret, florile din aceste locuri sunt cu siguranța atracția principală.

Admirate și fotografiate de toți vizitatorii, florile plantelor expuse în acestă grădină reprezintă unul dintre cele mai plăcute peisaje naturale pe care le poți vedea în Craiova. Află mai jos care sunt locurile în care te poți desfăta cu o astfel de priveliste.

Grădina Botanică Craiova
Grădina Botanică Craiova

Da, da, chiar ne-a plăcut grădina și ne-a cucerit pe toți. Ce-mi place cel mai tare este că la fiecare vizită privesc cu alți ochi, descopăr alte locuri, mă uit în alte direcții, apreciez altele și altele…

Grădina Botanică din Craiova
Grădina Botanică din Craiova

Ideea principală este că vreau să vă conving să mergeți cu copii, să bateți grădina. Merită!  Dacă v-a plăcut acest articol, alaturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Foto în grădina botanică
Foto în grădina botanică

Vă așteptăm în acest ascunziș al naturii care vă oferă un spațiu ocrotitor, numai perfect pentru învățat. O descriere nu acoperă niciodată ceea ce ochii pot să descopere!

Prezentarea Grădinei Botanice „Alexandru Buia”, poate fi descoperită pe site-ul Universității din Craiova, însa realitatea de la fața locului, este mult mai bine prezentată de natura existentă.

Toate pozele le găsiți aici.

Related Posts

1 thought on “Grădina Botanică din Craiova – cursul de fotografie

Lasă un răspuns