Degustare online – Rasova, sub semnul soarelui

Degustare online

Ce poate fi mai tentant decât o degustare virtuală made by Crama Rasova, sub semnul soarelui ☀?

Bem un Vin bun ! 🍷

Aprofundează secretele unui vin de calitate prin descoperirea poveștilor spuse de fiecare soi în parte și șoptite de Valentin Ceafalău, specialist în vin – Brand Ambassador Crama Rasova, jurnalist, promotor, jurat și profesionist cu o experiență de 19 ani în lumea vinurilor, co-fondator al proiectului vinul.ro.

Valentin are, pe lângă experiența vastă în industria vinului, și o serie de cursuri de specialitate. Pasiunea lui pentru arta vinului provine din complexitatea acestuia, de la analiza senzorială la asocieri gastronomice, acesta fiind și nucleul conexiunii dintre oameni.

Crama Rasova stârnește curiozitatea și interesul vizitatorilor prin calitatea vinurilor produse, a oamenilor implicați în acest proiect, dar și a spațiului arhitectural inedit.

Crama Rasova transmite poveștile într-un stil modern, însoțit de un vin calitativ și ușor de savurat, în note fructate și florale. Poveștiri despre arhitectură, podgorii, oameni, natură, viață și implicarea lor, narate pe un ton prietenos și contemporan.

Prezența soarelui ☀︎ joacă un rol esențial pentru calitatea strugurilor și a vinului și reprezintă unul dintre simbolurile puternice ale cramei. Podgoria și crama sunt localizate în Cernavodă, Constanța, întinzându-se pe un areal de 50 de hectare, scăldat în soarele dobrogrean.

Vrei și tu să vii la Degustarea online – Rasova, sub semnul soarelui?

Evenimentul se va desfășura online Miercuri, pe 13 mai, ora 18.30. Valentin Ceafalău va trage cortina și va dezvălui, prin intermediul aplicaţiei ZOOM, din intimitatea propriei case, trei sortimente din gama Cramei Rasova cu următoarele vinuri 🍷:

  • Pinot Grigio 2018
  • Nud Roze 2019
  • Tortuga Roșu 2017

CUM se întâmplă? Vom folosi aplicaţia ZOOM (aşa că aveţi nevoie de laptop şi o conexiune la internet).
Marţi, 12 mai, vom livra kitul de degustare şi vom oferi detaliile de acces pe ZOOM. Miercuri, 13 mai, ora 18.20, intrăm pe ZOOM să testăm conexiunea, iar la 18.30 începem degustarea 🍷.

Reguli de siguranţă: plata se face online în cont. Livrarea se face în Râmnicu Valcea (personal) și în țară (prin curier) luând toate măsurile de precauţie (mască, mănuşi, dezinfectant).

Avem 10 kituri şi sperăm să le dăm cât mai repede.

Detalii şi rezervări☀︎:
Florin Vâlcea – 0746 109 019;
Gabi Solomon – 0745 499 371

Dacă aveți prieteni cărora credeți că le-ar plăcea să participe, puteți să-i invitați cu ajutorul evenimentului Facebook.

Vă recomand ca data viitoare când mergeți spre mare pe “Autostrada Soarelui”, să faceți un popas la Crama Rasova, care beneficiază de o locație deosebită, pe malul Dunării.

Puteți admira pe terasa însorită arhitectura inedită a cramei sau a Podului Anghel Saligny, degustând dintr-o selectie de vinuri proaspete 🍷 sau maturate însotite de fructe și brânzeturi. Transparența întregului proces de vinificație este una dintre valorile cramei, iar drumul vinului reprezintă o experiență unică pentru vizitatori.

Bem un Vin

Eu m-am convins că vreau să merg. Dacă vii și tu, lasă-mi un comentariu, poate ne vedem online acolo!

Despre mine – blog despre sănătate și stil de viață. Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook. Te invit la Degustarea online – Crama Rasova, sub semnul soarelui.

sursa photo: Fb Crama Rasova

Bem un Vin
Bem un Vin

Related Posts

Lasă un răspuns