Cramele Recaș, Delaco la Fajitas

Cramele Recaș și Delaco

Cramele Recaș și Delaco la Fajitas – La mulţi ani bloggerilor Olteni . Vă urez sănătate, mulţi-mulţi prieteni care să vă ofere momente de neuitat. Fericire alături de oamenii dragi vouă, multe realizări frumoase şi o viaţă senină. La mulţi ani, vitaminizaţi. Cramele Recaş susţin echipa bloggerilor Olteni. Evenimentul a fost organizat de AsBO și DicționarCulinar.ro la Fajitas Tex Mex.

După cum știți – unii, sau aflați acum – alții, Joi a avut loc la Fajitas un eveniment deosebit, mai precis o degustare de vinuri de la Cramele Recaș.

degustare de vinuri
Regno Sauvignon Blanc

În ordinea solicitată de sommelier, au fost servite și prezentate cu multe amănunte tehnice și cu povești savuroase combinațiile:

  1. Regno Sauvignon Blanc + Brie,
  2. Regno Roze ( Merlot ) + Maasdam Delaco D’Exceptie,
  3. Regno Negru de Drăgășani + Gouda Delaco D’Exceptie și piper mozaic.

Cramele Recaș este unul dintre foarte puținii producători români care au capacitatea de a produce atât vinuri cu prețuri accesibile, adevărate modele de raport calitate/preț, dar și vinuri de top, câstigătoare de zeci, poate sute de medalii la concursurile internaționale, fiind perfect pliat pe cerințele și bugetul oricarui tip de client.

Regno Rosé
Regno Rosé

Cramele Recaș și Delaco Brânzeturi cum se… cuVin

Cramele Recaș este o companie producătoare de vinuri din România. Compania are sediul la Recaș, județul Timiș. Cramele Recaş sunt situate în vestul României, la 25 de kilometri de municipiul Timişoara şi deţin peste 800 hectare de teren cu plantaţie de vie.

Regno Roze ( Merlot ), cu aromele sale florale de trandafir și fructe și Maasdam, o bucurie împerecheată frumos.

Maasdam Delaco D'Exceptie
Cramele Recaș și Delaco

Maasdam : Foarte îndrăgită pentru gustul său dulce cu aromă de nuci, această brânză olandeză are găuri mari datorită procesului de maturare, care o face recunoscută peste tot! Brânza Maasdam adaugă o aromă dulce, cu gust de nuci, la orice rețetă.

Concepută inițial doar ca o variantă mai ieftină de Emmental, Maasdam a ajuns treptat să capete o notorietate internațională, ajutată în primul rând de faptul că are un ciclu mai scurt de producție și, implicit, costuri reduse.

Este o brânză obținută din lapte pasteurizat de vacă, cu 45% grăsimi, are o pastă semidură, cu găuri, maturarea durează 4 săptămâni (dar, pentru anumite variante, poate ajunge până la 12), componentele sunt, în principiu aceleași ca la Emmental, însă anumite bacterii speciale adăugate în lapte îi conferă Maasdam-ului gustul specific. Și uneori, ca și la Gouda, roțile sunt ceruite, pentru protecție.

Cramele Recaș și Delaco
Cramele Recaș și Delaco , bloggerii craioveni


Vinul Regno Roze și brânza Maasdam au în comun aromă şi savoare, iar combinația lor excelentă le pune şi mai mult în valoare calităţile.

Toate pozele de la eveniment le găsiți: « aici »

Cramele Recaș și Delaco
Cramele Recaș și Delaco


Despre mine Blog despre sănătate și stil de viață. Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook

Related Posts

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: