Brânzeturi cum se cuVin – Delaco & Ferma Măgureni.

Brânzeturi cum se cuVin

Brânzeturi cum se cuVin Ferma Măgureni – Proiectul Asociației Bloggerilor Olteni și al lui Dicționarculinar.ro, a ajuns la cea de-a 33 degustare. Și de această dată frumosul eveniment a fost sponsorizat de către partenerul nostru Delaco, căruia i s-au alăturat vinurile ecologice 🍷 Lacrimi de Lună, iar gazda ne-a fost restaurantul Oxygen Bistro. 😊

Brânzeturi cum se cuVin & Ferma Măgureni
Brânzeturi cum se cuVin & Ferma Măgureni

Ne-am bucurat de o degustare în premieră – a vinurilor ecologice Lacrimi de Lună, produse de Ferma Măgureni. Mărturisesc că, până săptămâna trecută, nu auzisem de vinurile bio de la Ferma Măgureni. Licorile poartă etichete cu nume romantic, Lacrimi de Lună – înfăţişând o domniţă sexy, cu pahar în mână şi căutătură nostalgică.

Ferma Măgureni este cunoscută pentru vinurile ecologice deosebite din seria Lacrimi de lună. PASIUNI este mai mult decât o colecție de vinuri exclusiviste: este, înainte de toate, o poveste … Niciun detaliu nu este lăsat la voia întâmplării, iar povestea vinurilor PASIUNI se desfășoară într-o armonie de arome și note ce par cunoscute, familiare, dar care nu se vor lăsa ușor descifrate.

„Am observat că vinurile bio sunt mai apreciate de femei decât de bărbaţi. Aşa că am scris o poveste romantică“. Prețurile vinurilor ecologice sunt accesibile și nu sunt mai mari decât ale vinurilor convenționale.

Mie mi-a plăcut cel mai mult a-3-a combinație.

Vinul pentru mine este o băutură care neapărat se bea la masă. Combinația mea preferată este vinul Sauvignon Blanc sec și Mozzarella Delaco. Mi-a încântat papilele gustative și mi-a lăsat o impresie profundă și plăcută. Reprezentantul cramei ne povestea că: „Un vin bun implică dedicare, efort și pasiune” – Victorian Saftescu.

Îmi place Mozzarella Delaco, o cunosc și cu ochii închiși, este moale și are o aromă fină de lapte. Dacă aveți o aniversare în familie, cu aceasta – recomand această asociere.

Asta am făcut, am experimentat combinații de brânză cu vin. De asemenea vinul trebuie să se asocieze cu brânza astfel încât combinația să fie mai bună decât fiecare ingredient luat individual.

Prima dată se gustă vinul, apoi brânza și la final se combină acestea și se analizează pe rând senzațiile oferite de această experiență a gustului.

Am reținut criteriul esențial de care trebuie să ținem cont atunci când vorbim de băut un pahar de vin: dacă ne place sau dacă nu ne place – este pur și simplu o chestie de gust.

Chiar dacă afară a venit iarna, o seară petrecută la Oxygen Bistro în compania unui pahar de vin bun 🍷 Lacrimi de Lună asociat cu o brânză de calitate de la Delaco, alături de colegii din blogosfera craioveană nu poate fi decât o seară reușită.

Fotografie de grup
Fotografie de grup

Toate pozele de la eveniment le găsiți: aici

Despre mine – blog despre sănătate și stil de viață. Să ne citim cu drag, nu uita să ne urmăreşti pagina de Facebook, contul de Instagram şi să dai share articolului, dacă ţi-a plăcut, desigur!

Related Posts

1 thought on “Brânzeturi cum se cuVin – Delaco & Ferma Măgureni.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: