Spitalul din Craiova, fără căldură

Spitalul Clinic Județean de Urgență din Craiova.

Pacienții de la Spitalul Județean de Urgență din Craiova dârdâie de frig în saloane! Ce spun reprezentanții unității despre lipsa căldurii din spital

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova – nu are căldură, deși numărăm zilele până la începutul iernii calendaristice. Cât va mai dura situația aceasta neplăcută?

Pacienţii şi angajaţii de la cel mai mare spital din Oltenia se încălzesc cu aeroterme sau calorifere electrice. Problema căldurii la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova este cauzată de întârzierea achiziţionării unor echipamente, potrivit Radio România Actualități.

Persoanele internate vin de acasă cu haine groase, pături și calorifere! La începutul săptămânii viitoare, spitalul ar trebui să aibă căldură. Este mesajul transmis de firma care se ocupă de remedierea problemelor cu energia termică.

Purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, doctor Cristina Germăneanu, a declarat pentru Radio România Actualități că situația neplăcută se datorează întârzierilor unor achiziții de echipamente, motivând că acestea au fost procurate din spaţiul extracomunitar şi procedurile anevoioase au necesitat timp.

Se pare că Spitalul Judeţean de Urgenţă Nr. 1 din Craiova nu este la prima confruntare cu problema căldurii, nici pentru pacienți nu este o surpriză, echipamentele specifice necesitând a fi înlocuite de mai bine de zece ani!

Bolnavii internați la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Craiova stau în frig

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova are peste 1500 de paturi. Saloanele însă nu pot fi încălzite normal pentru că instalația este defectă.

Spitalul din Craiova, fără căldură

Despre mine – blog despre sănătate și stil de viață. Dacă v-a plăcut acest articol, alaturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook. Dacă doriți să vă faceți o programare la Clinica noastră sau doriți să aflați mai multe detalii, ne puteți contacta direct la numerele de telefon disponibile în pagina de Contact sau pe binecuvântareaplantelor.

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova
Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova
Spitalul Clinic Județean de Urgență din Craiova. Foto: SCJU Craiova

Related Posts

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: