Sucul natural benefic întregului organism

reţeta minune pentru un suc natural

 Reţeta minune pentru un suc natural

Iată reţeta minune pentru un suc natural care se face ușor și este benefic întregului organism:

Ingrediente

  • 1 sfeclă roșie
  • 3 mere
  • sucul de la 2 portocale + 2 felii
  • 1 baton scorțișoară
  • 1 rodie
  • 3 cuișoare
  • 300 ml apă

Mod de preparare

Începem cu curățarea sfeclei și a merelor, apoi le tăiem cuburi. Decojim rodia și punem semințele în vasul unui blender pentru smoothie. Adăugăm cuburile de sfeclă și măr, apoi turnăm sucul de portocală peste ele și blenduim totul pentru 3-4 minute.

Trecem sucul obținut printr-o sită pentru a obține o consistență fină și îl punem într-o oală mică. Peste el adăugăm cele 2 felii de portocală, cuișoarele, batonul de scorțișoară și 300 ml apă. Lăsăm la fiert pentru jumătate de oră la foc mic, apoi nu ne mai rămâne decât să așteptăm să se răcească. Acest suc poate fi îndulcit cu o lingură de miere sau pur și simplu băut cu gândul la beneficiile lui pentru organismul nostru.

  Reţeta minune pentru curățarea ficatului și a intestinelor de toxine

Detoxifierea este esențială pentru un bun echilibru al organismului și este asigurată zilnic de diferite organe (organe de eliminare), respectiv ficatul, rinichii și intestinele.

Ficatul- este singurul organ din corpul uman care are capacitatea de regenerare naturală. Acesta reprezintă o adevărată uzină biologică, cu peste 500 de funcții. Printre acestea se numără procesarea și stocarea glucidelor, proteinelor, lipidelor, vitaminelor și mineralelor.

Aflat în partea dreaptă a abdomenului, sub coaste, ficatul are o importanță majoră în menținerea stării de sănătate generală. El transformă substanțele toxice în produși netoxici, care sunt eliminați prin bilă, precum și metabolizarea alcoolului și sprijin pentru sistemul imunitar.

Filtrează sângele, eliminând toate toxinele

Menţinerea sănătăţii acestui organ vital al corpului uman reduce riscul de obezitate, atenuează oboseala cronică, durerile de cap, afecțiunile digestive sau alergiile. La fel ca gunoiul pe care îl aruncăm în mod regulat, ficatul filtrează sângele eliminând toate toxinele, deșeurile, poluanții, metalele grele sau substanțele chimice din medicamentele pe care le luăm.

Un remediu natural pentru detox sunt sucurile din fructe și legume, care înlătură starea de oboseală, depresia, problemele pielii, chiar și durerile musculare și articulare.

Pentru a fi eficientă, cura de detoxifiere cu sucuri trebuie să fie ținută între 3 și 7 zile, perioadă în care trebuie să mănânci cât mai natural și să bei cât mai multe sucuri. Încearcă să consumi multe salate, fructe, supe, să bei multă apă și să faci mișcare.

Sucurile trebuie consumate cu o oră înainte de masă sau la 1-2 ore după masă. Nu trebuie să exagerezi, este suficient să bei între 3 și 5 pahare de suc pe zi.

reţeta minune
reţeta minune
reţeta minune
reţeta minune
reţeta minune pentru un suc natural
reţeta minune pentru un suc natural

Related Posts

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: