Monica Pop atenționează: Pericolul nu a trecut. AVEŢI GRIJĂ!

Monica Pop atenționează

Prof Dr.  Monica Pop a transmis un mesaj în contextul eliminării restricțiilor. “Trebuiau eliminate de mai mult timp, treptat, până la Paşte, nu brusc şi concomitent”, spune medicul.

Monica Pop atenționează :  “Restricţiile trebuiau eliminate de mai mult timp, treptat, până la Paşte, nu brusc şi concomitent! Trebuia să li se explice medical, convingător, oamenilor că pericolul nu a trecut, ca încă există, după cum bine se constată, transmitere comunitară, că rata de infectare nu e mică ( 10 în Bucureşti nu e deloc puţin) şi, ca să nu ne trezim cu vreun nou val, trebuie încă să ţinem cont de măsurile profilactice!

Repet, oamenii nu au înţeles să se mai ferească, mai ales adolescenţii şi tinerii, dar nu numai! Și sunt în real pericol! Boala asta parşivă poate lovi din nou, oricând, oricât! S-a văzut că nici boala însăşi şi nici vaccinurile nu dau imunitate. Imun înseamnă că după boală sau după vaccin să nu te mai îmbolnăveşti! Nu să faci forme diferite, mai ușoare, mai grave, foarte grave, chiar mortale, după!

Am avut, la 8 martie, mai mulți colegi în vizită, mulți făcuseră boala, vaccinaţi sau nu, fiecare cu simptome diferite! E ceva particular cu virusul ăsta! Nu dă imunitate nici boala, nici vaccinul, nimic! S-a mai pomenit aşa ceva??!!

AVEŢI GRIJĂ!”, a scris Monica Pop pe pagina sa de Facebook.

 

Monica Pop atenționează: Vitamina care trebuie luată toată viața

Monica Pop a dezvaluit care este vitamina pe care o recomanda pentru o imunitate de fier.

„Românii sunt oameni cu imunitate scăzută în general, pentru că au o viață destul de grea.

Știm foarte bine că nu se alimentează cum trebuie de foarte multe ori și stresul este foarte mare, așa că scăderea imunității e la ordinea zilei.

Creșterea imunității. Am spus de mai multe ori că la boli infecțioase ne-a învățat un medic mai în vârstă ca niciodată să nu plecăm de acasă fără ceva proteine ingerate pentru ca leucocitele să fie în circulație și să ne apere.

Accentuez asupra vitaminei D3 pe care trebuie să o ia orice om, în permanență.

Este un foarte bun factor de ridicare a imunității”, a spus Monica Pop, la Antena 3.

Informațiile prezentate pe blog au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

       Merită și prietenii tăi să știe ASTA. Informează-i acum!

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook. Dacă doriți să vă faceți o programare la Clinica noastră sau doriți să aflați mai multe detalii, ne puteți contacta direct la numerele de telefon disponibile în pagina de Contact sau pe fizioterapiecraiova.ro.

 Despre mine – blog despre sănătate și stil de viață.  Să ne citim cu drag!           

Monica Pop atenționează
Monica Pop atenționează

Related Posts

1 thought on “Monica Pop atenționează: Pericolul nu a trecut. AVEŢI GRIJĂ!

  1. Suntem conștienți Doamna Doctor.Nu toți,ce-i drept.In primavara pandemiei,am făcut zona zooster dar tot nu am luat Covid.Au avut in familie și soția și băiatul.Eu nu! Sunt adeptul consumului de plante,ceaiuri și extracte pe baza de plante.In privința D3-ului am luat în două cure de cate trei luni pe an,în acești doi ani de pandemie,un D3 care din păcate (din cauza produselor U.E) la noi nu se găsește: 300 de mii de unități injectabil(sau pe cale orala) achiziționată de la Turci,în sistem on-line.Nu am avut și nici nu cred că se va lipi de mine.Consum miere,macerat de usturoi cu ghimbir și scorțișoară și cam tot ce tine de leacuri băbești.Am avut în urma cu ceva ani o discuție cu o doamnă doctor pensionar care mi-a mărturisit că un procent destul de îngrijorător din Medici au un motto: un pacient vindecat,e un client pierdut.De aceea consider că avem medicamente in jurul nostru pe care nu le-A lăsat Dumnezeu,mult mai bune decât chimicalele de pe piața farmaceutică.

Lasă un răspuns