Tratamente pentru păr 👩👱‍♀

Tratamente pentru păr

Tratamente, șampoane și uleiuri naturale pentru păr tern, uscat și deteriorat 

Tratamente pentru păr 👩👱‍♀ În general, uleiurile sunt frecvent folosite în cosmetică și masaj, atât pentru îngrijirea părului, cât și a tenului sau a pielii. Vă prezint cele mai bune tratamente cu uleiuri care asigura regenerarea, strălucirea, creșterea și hidratarea părului.

Tratamente pentru păr
Tratamente pentru păr

Gama de produse cu ulei de Argan Gel de duș, Șampon, Crema tratament pentru îngrijirea părului

1. Tratamente pentru păr – Ulei de Argan pentru păr deteriorat, uscat …

Tratamentele din Argan și uleiuri naturale prețioase, folosite în mod regulat îl vor însănătoși și îi vor reda părului strălucirea naturală încă de la primele aplicări.

Remedii naturale – care pot să îi restabilească sănătatea și frumusețea. Uleiul din Argan se absoarbe rapid în păr, ajungând până la rădăcina firului, oferindu-i strălucire și elasticitate încă de la prima utilizare.

Tratamente pentru păr
Tratamente pentru păr

Pentru o îngrijire completă, folosește Șamponul cu ulei de Argan și Crema tratament cu ulei de Argan pentru îngrijirea părului. Ai chiar și Gel de duș din aceeași gamă, pentru o piele proaspătă și catifelată.

Vă recomand aceste tratamente cu ulei de Argan – disponibile pe binecuvântareaplantelor.ro

Tratamentul pe bază de ulei de Argan hidratează scalpul, întărind rădăcinile și protejând firul de păr. Acest ulei conține numeroase vitamine și substanțe nutritive care ajută la îmbunătățirea circulației sângelui la nivelul scalpului, reduce mătreața și îl ajută să se regenereze și să crească mai sănătos.

Uleiul de Argan este indicat atât în îngrijirea părului natural, cât și a celui vopsit și accentuează culoarea părului, aceasta devenind mai intensă, mai strălucitoare. Uleiul îngrijește blând firul de păr, îl fortifică și îi conferă o strălucire intensă.

Pentru a hrăni vârfurile care sunt despicate și pentru a proteja părul de căldura feonului: pune în palmă 2-3 picături de ulei Nutri de Argan, masează-ți ușor palmele pentru ca uleiul să intre puțin în piele, apoi tamponează și masează delicat vârfurile părului cu palmele. Nu-ți face griji – textura ușoară a uleiului nu îți va îngrășa părul, poți repeta acest tratament la 2-3 zile.

Pentru a oferi părului luminozitate, strălucire și volum: pune 2-3 picături de ulei Nutri de Argan pe piepten și periază-l cu mișcări blânde pentru a împrăștia uleiul prin păr. Astfel, firul de păr va fi hrănit, va părea mai gros, părul va căpăta volum și va avea acea strălucire naturală atât de frumoasă.

 

2. Tratamente pentru păr – Cosmo șampon Nutri cu ulei de Jojoba și Crema tratament pentru păr – sănătate și tinerețe

Cosmo șampon Nutri cu ulei de Jojoba hrănește scalpul, înmoaie cojile de la nivelul acestuia și combate eficient mătreața. Șamponul cu uleiul de Jojoba este bogat în vitamine și antioxidanți, hrănind firul de păr și regenerându-l, mai ales dacă este folosit pentru o perioadă mai lungă de timp.

Folosit pe termen lung, șamponul Nutri cu uleiul de Jojoba scade riscul de albire prematură a firelor de păr, întărește rădăcina capilară, reduce efectele dermatitei atopice, fiind un bun adjuvant în tratarea acestei patologii.

Tratamente pentru păr
Tratamente pentru păr

Proprietățile hidratante ale Șamponului sunt unele dintre cele mai apreciate beneficii pentru piele.  Uleiul de Jojoba este un antibacterian, antiviral și antifungic natural, ceea ce îl face potrivit pentru îngrijirea tuturor tipurilor de piele.

Tratamentul cu uleiul de jojoba conține vitamina E, un cunoscut antioxidant natural. Datorită conținutului de vitamina E, care așa cum ajută la vindecarea rănilor, are proprietăți reparatoare și pentru cicatricile de pe piele. Șamponul cu uleiul de Jojoba face minuni pentru părul gras! Pentru o îngrijire intensă, aplică și Crema tratament pentru păr cu ulei de Jojoba!

Tratamente pentru păr
Tratamente pentru păr
Tratamente pentru păr
Tratamente pentru păr

Credit foto: 123rf

Related Posts

1 thought on “Tratamente pentru păr 👩👱‍♀

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: